POLITICĂ

George Simion: ANAF să înceapă controlul cu inspectorii ANAF și parlamentarii

Prezent în cadrul unei emisiuni la EVZ Live, președintele AUR George Simion s-a referit și la amenințările lansate de directorul ANAF la adresa antreprenorilor români:

„Am auzit în aceste zile amenințări ale directorului ANAF la adresa românilor și companiilor românești. Nu mai au politicienii bani de furat și trimit instituțiile statului spre cei greu încercați .

Ideea o considerăm bună dar numai dacă ANAF începe mai întâi cu directorii de la ANAF și cu inspectori ANAF. Să vedem mai întâi dacă averile lor se pot justifica. Apoi să se ducă inspectorii la președintele Klaus Iohannis ca să verifice cum a făcut acesta 7 case numai din meditații. Și după ce termină cu președintele să se ducă ANAF la miniștri, secretari de stat și mai ales la parlamentari. Vreau să vedem mai întâi cum se face acolo curățenie, să fie ei un model” a declarat președintele George Simion.

iderul AUR s-a referit și la controalele anunțate pentru românii care lucrează în afara României:

„Am mai auzit că ne caută pe Facebook sau pe TikTok, pe la societățile de curierat, să vadă cine a mai trimis colete cu ramburs. Vor să îi verifice pe românii care lucrează afară de unde ai ei banii pe care îi transferă în România. Nu e de ajuns că îi alungă din țară, acum vor să își abandoneze și părinții ” a completat George Simion, președintele AUR.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button