SOCIAL

În premieră, George Simion face cunoscută adevărata identitate a viitoarei sale soții: Cine este Ilinca

Președintele AUR, George Simion, a făcut publică, în premieră, identitatea viitoarei sale soții.

Aceasta se numește Ilinca Munteanu și are 24 de ani. Dezvăluirea contrazice tot ceea ce se știa până acum despre viitoarea soață a lui Simion. Până acum presa a scris că soția sa va fi o altă persoană.

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a scris Simion pe facebook, publicând o fotografie cu aleasa sa.

Reamintim că nunta lui George Simion va avea loc pe 27 august, în județul Vâlcea, Oveselu. Deputatul AUR a spus că își dorește șase copii.

Președintele AUR, George Simion, a făcut publice primele imagini cu viitoarea sa soție. Nunta anului va avea loc în localitatea Oveselu din Vâlcea. Nunta liderului AUR va lua forma unei petreceri câmpenești la care sunt invitați toți românii.

De acum inainte, pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă: https://wa.me/40720840378?text=particip!” a scris liderul AUR în dreptul pozei.

Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo.”, a punctat George Simion.

Liderul AUR a ținuț să precizeze că logodnica sa nu este angajată la Parlament și nu este implicată în politică așa cum susține presa sistemului.

Viitoarea mireasă este studentă la drept și a fost practicantă la Insituția Avocatul Poporului și la Institutul Român pentru drepturile Omului.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button