SOCIAL

Moldova vrea autostradă! Impact devastator pe Drumul Morţii (E 85). 3 morţi şi 6 răniţi, după ce trei autoturisme s-au izbit violent

Accident rutier grav în localitatea Sineşti, pe E 85, cunoscut ca şi Drumul Morţii. Trei persoane au murit şi 6 au fost rănite, după ce trei autoturisme s-au izbit violent.

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Ialomiţa, în eveniment au fost implicate trei autoturisme şi nouă persoane – 7 adulţi şi 2 minori. În urma impactului, trei adulţi au decedat, iar 6 persoane primesc îngrijiri medicale la faţa locului.

A fost declanşat planul roşu de intervenţie

Traficul este blocat pe sensul de mers Bucureşti-Urziceni şi se circulă alternativ, pe o singură bandă, anunţă IPJ Ialomiţa.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă precizează că a fost activat Planul roşu de intervenţie. La locul evenimentului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje de salvatori din cadrul Detaşamentului de pompieri Urziceni cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD. În sprijin au venit trei echipaje ale SAJ Ialomiţa.

La faţa locului acţionează şi ISU Bucureşti-Ilfov cu 3 ambulanţe SMURD, dintre care una cu medic.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button