ACTUALITATE

Ucraina: „KABOOM! Nu mai există trupe rusești pe Insula Șerpilor. Forțele noastre armate au făcut o treabă grozavă”

Oficialii ucraineni au confirmat că forțele ruse s-au retras de pe Insula Șerpilor, un avanpost strategic din Marea Neagră. Armata lui Putin ar fi distrus şi mai mult armament înainte de a pleca.

Șeful biroului președintelui Zelenski, Andrii Yermak, a spus: „KABOOM! Nu mai există trupe rusești pe Insula Șerpilor. Forțele noastre armate au făcut o treabă grozavă”, într-o postare publicată pe Twitter.

Ruşii s-au retras de pe Insula Şerpilor
Rusia spune că forțele sale s-au retras de pe Insula Șerpilor din nord-vestul Mării Negre, care a fost capturată la începutul războiului. Moscova spune că a făcut acest lucru ca un ”gest de bunăvoință”, dar Ucraina susține că atacurile sale i-au forțat pe ruși să se retragă, relatează TIMPUL.

Ministerul rus al Apărării a anunțat că și-a retras forțele de pe Insula Șerpilor. ”Ca un gest de bunăvoință, trupele ruse au finalizat astăzi îndeplinirea sarcinilor pe Insula Șerpilor și au retras garnizoana staționată acolo”, a spus ministerul.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button