POLITICĂ

Șicane între Donald Trump și Elon Musk: „Este timpul să pună pălăria în cui și să iasă la pensie”

Elon Musk îl trimite pe Donald Trump să iasă la pensie, după ce fostul președinte a spus despre el că vinde gogoși. Trump a susținut că Musk i-ar fi spus personal că l-a votat la alegerile prezidențiale, însă miliardarul a respins această afirmație.

Comentariile vin după câteva zile tensionate în afaceri pentru Musk, care încearcă să rezilieze un acord de preluare a Twitter pentru 44 de miliarde de dolari. „Nu îl urăsc pe om, dar este timpul ca Trump să pună pălăria în cui și să iasă la pensie”, a scris patronul Tesla pe Twitter.

Donald Trump: Să vă zic ceva. Elon… Elon nu va cumpăra Twitter. De unde ați mai auzit asta înainte? De la mine. A intrat într-o mare încurcătură.
Știți, a spus zilele trecute: „O, eu nu am votat niciodată pentru un republican”. Nu știam asta. Mi-a spus că a votat pentru mine. Deci este încă unul care vorbește prostii. Nu va cumpăra (Twitter, n.r.). Sau poate mai târziu. Cine știe ce naiba se va întâmpla. Are un contract destul de putred. M-am uitat la contractul lui. Nu este un contract bun.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button