Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Simion pune degetul pe rană: „Finlanda s-a opus aderării României la Schengen. Interesul României cine îl mai urmărește?” / Atac la Aurescu, Iohannis și Ciucă

Camera Deputaților votează în acest moment pentru aderarea Suediei și Finlandei la NATO. Liderul AUR, George Simion, atrage atenția că România nu a impus condiții celor două țări, în situația în care țara noastră nu este primită încă în Schengen, cu toate că îndeplinim condițiile de aderare. Siomion a criticat atitudinea președintelui Klaus Iohannis, a ministrului de Externe Bogdan Aurescu și a premierului Nicolae Ciucă.

„Căutam obiectivele politicii noastre externe și nu le vedeam… (n.r.: se uita lângă pupitrul de la care a vorbit). Înțeleg că aveam un președinte, un premier, ministrul de externe este sublim dar lipsește cu desăvârșire…. Ne-ați chemat pentru un vot formal, pentru aderarea fondată a Suediei și Finlandei. Dar obiectivele noastre au fost urmărite? Dar aderarea noastră la Schengen o mai urmărește cineva? Finlanda este cel mai dur contestatar la aderarea noastră la Schengen. (…)

Am văzut dialogul dintre Turcia și Suedia. Noi nu contăm! Nu a fost pusă o condiție! Noi votăm și participăm la această ședință. Se rescrie istoria noastră. Liderii puternici luptă pentru viitorul lor. Ceea ce primesc românii sunt niște basme. Sper să ne regăsim interesul națiunii române”, a spus Simion.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button