Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Marea captură a DNA: o mită de 2.250 lei

Un consilier din Garda Forestieră Ploiești și un pădurar din județul Satu Mare au reținuți de procurorii DNA pentru luare și dare de mită.

Astfel, procurorii DNA Oradea au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a unui consilier superior în cadrul Gărzii Forestiere Ploiești, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de luare de mită, și a unui pădurar în cadrul Ocolului Silvic Asociația „Salcâmul” Ciumești, județul Satu Mare, în sarcina căruia s-a reținut comiterea infracțiunii de dare de mită.

Conform procurorilor, în perioada martie – aprilie 2022, pădurarul ar fi promis și ar fi remis consilierului foloase necuvenite constând în achitarea unor servicii de cazare la un hotel, în valoare de 2.250 lei.

Consilierul ar fi primit aceste foloase „în contextul efectuării unui control la Ocolul Silvic Asociația Ciumești, în legătură cu îndeplinirea unui act (verificările impuse în cadrul controlului) care intra în îndatoririle sale de serviciu”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button