Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

VIDEO. George Simion: mișcarea AUR poate lua la următoarele alegeri 35%, dar din păcate este insuficient. După 1990 v-au pus să alegeți răul mai mic

Președintele George Simion a fost în diaspora în aceste zile. Prezent în Marea Britanie acesta a vorbit românilor de acolo.

„A ajuns să ne fie frică, să nu mai avem încredere. Iar românii au dreptate, căci s-au fript la multe cicluri de alegeri. Timp de 32 de ani am primit țeapă după țeapă și politicienii au profitat de românii plecați din țară. S-au cocoțat la putere Băsescu, Iohannis și mulți alții care au spus că taie în 30 de zile pensiile speciale. Românii au dorit să creadă că poate veni o schimbare dacă vor crede într-un om și nu a fost să fie așa.

Un singur om este ușor de dărămat. Pui ținta pe el, trimiți indivizi precum Mălin Bot, pui televiziunile pe el. Se repetă apoi o minciună până când ajunge să fie crezută. Despre AUR s-au spus multe minciuni. Noi am reușit o mare minune intrând în parlament, ei nu se așteptau să existe o asemenea voce, se credeau stăpâni. După ce am intrat au pus tunurile pe noi.

AUR nu s-a dat cu ei. Au spus că ne vom alia cu PSD. Au spus și că AUR a votat cu pensiile speciale, ceea ce este o mare minciună. Apoi ei repetă tot felul de minciuni că poate una prinde. Ei vor ca să sădească neîncrederea.

La alegerile din 2020 am reușit să strângem 600.000 de voturi. Voi ați vorbit cu ai voștri de acasă ca să ne voteze. Poate că în anul 2024 vom lua dublu, poate vom lua 35%, dar nu este suficient. Din păcate nu este suficient” a susținut George Simion, președintele AUR, la Londra.

Acesta a vorbit și despre clasa politică de la București.

„Până acum România a fost condusă, după teoretica dispariție a partidului comunist, căci nu a dispărut nimic, de niște câini turbați care l-au împușcat pe Ceaușescu. Apoi au predat țara altora și ei s-au vopsit în alte partide: între cei de stânga și cei de dreapta. Dar nu există stânga și dreapta.

Românii plecați în diaspora sunt victime directe ale guvernărilor din ultimii 32 de ani. Ei au arătat permanent un fel de rău cel mai mare: Iliescu, Vadim, Năstase, Ponta, Băsescu, Dragnea. Pentru ca România să fie salvată de răul cel mai mare trebuia ales răul cel mai mic, dar ei au fost permanent împreună. Au creat și o mare zeiță a dreptății, apropiată de a lui Coldea, pe Koveși. Dar ei stăteau împreună la băute și arestau pe cine li se ordona. Aceștia au primit medalii din partea altor state, au fost premiați pentru activitatea lor de alții.

De fiecare dată diaspora a fost mobilizată ca să voteze răul cel mai mic. Oamenii lui Băsescu sunt astăzi în PNL, anexa care guvernează cu PSD.

Avem 7 proiecte legislative depuse pentru diaspora. Am cerut ajutor pentru românii plecați și proiectele de lege au fost respinse, fie au fost blocate în parlament. Numai în Marea Britanie sunt români cât într-un județ al României și asta în mod oficial, neoficial sunteți de două ori mai mulți.

Optica AUR este respectarea referendumului și reducerea numărului de parlamentari până la 300″ susține președintele George Simion.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button