ANCHETE

Accident în care au fost implicate mai multe autovehicule pe A1 / Un bărbat a murit, iar o altă persoană este în stare gravă/ În total, în accident au fost implicaţi 12 oameni

Un accident în care au fost implicate mai multe autovehicule s-a produs, joi dimineaţă, pe A1, pe sensul spre Bucureşti. Un bărbat a murit, iar o altă persoană este în stare gravă. În total, au fost implicaţi 12 oameni. Traficul este oprit, scrie news.ro

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, la kilometrul 17, pe sensul Piteşti-Bucureşti. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, au fost implicate şapte autovehicule, accidentul având loc în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a trimis acolo 5 ambulanţe SMURD şi elicopter SMURD, cărora li se adaugă o ambulanţă SABIF, descarcerare si autospeciala de stingere. La accident intervine şi ISU Giurgiu.

Conform ISU BIf, în total sunt 12 persoane implicate.

Două persoane au fost încarcerate, ele fiind extrase de salvatori. Dintre acestea, una a murit – fiind vorba despre un bărbat, şoferul unei autoutilitare, iar cealaltă este în stare gravă.

Traficul este oprit pe A1 pe sensul Piteşti către Bucureşti.

Comentează

Back to top button