Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Accident în care au fost implicate mai multe autovehicule pe A1 / Un bărbat a murit, iar o altă persoană este în stare gravă/ În total, în accident au fost implicaţi 12 oameni

Un accident în care au fost implicate mai multe autovehicule s-a produs, joi dimineaţă, pe A1, pe sensul spre Bucureşti. Un bărbat a murit, iar o altă persoană este în stare gravă. În total, au fost implicaţi 12 oameni. Traficul este oprit, scrie news.ro

Accidentul s-a produs pe autostrada A1, la kilometrul 17, pe sensul Piteşti-Bucureşti. Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, au fost implicate şapte autovehicule, accidentul având loc în zona localităţii Ciorogârla, judeţul Ilfov.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov a trimis acolo 5 ambulanţe SMURD şi elicopter SMURD, cărora li se adaugă o ambulanţă SABIF, descarcerare si autospeciala de stingere. La accident intervine şi ISU Giurgiu.

Conform ISU BIf, în total sunt 12 persoane implicate.

Două persoane au fost încarcerate, ele fiind extrase de salvatori. Dintre acestea, una a murit – fiind vorba despre un bărbat, şoferul unei autoutilitare, iar cealaltă este în stare gravă.

Traficul este oprit pe A1 pe sensul Piteşti către Bucureşti.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button