SOCIAL

Unul dintre liderii Fundației pentru o Societate Deschisă (Soros) din SUA s-a îmbolnăvit de variola maimuței după ce a făcut sex cu mai mulți bărbați

Sebastian Kohn, unul dintre liderii Fundației pentru O Societate Deschisă (Open Society) din SUA, s-a infectat cu variola maimuței.

Informația a fost făcută publică chiar de Kohn însuși, într-un material publicat în The Guardian. Kohn a mărturisit, cu seninătate, că deși era conștient pentru pericolul variolei maimuței, în special pentru homosexuali, nu s-a dat în lături de la nimic.

„Am făcut variola maimuței și a fost un coșmar.

Când au început festivitățile pricinuite de marșul Pride (al LGBT- n.r.) eram conștient că variola maimuței era o problemă emergentă mai ales pentru bărbații homosexuali, dar…am făcut sex cu mai mulți bărbați în weekendul acela.

O săptămână mai târziu, pe 1 iulie, am început să mă simt foarte obosit. Am avut febră mare, cu frisoane și dureri musculare, iar ganglionii erau așa de umflați că ieșeau doi inci din gât…”, a spus Kohn.

De remarcat este că Sebastian Kohn nu este chiar oricine: este Directorul Diviziei privind „reproducerea și sănătatea sexuală” a Fundației Soros din SUA. În această calitate, el a promovat și promovează legalizarea prostituției.

Variola maimuței este o boală care se răspândește, în principal, la homosexuali. Faptul a fost confirmat de OMS și de CDC (Centrul pentru Controlul Bolilor din SUA), motiv pentru care în Europa și SUA s-au înregistrat cele mai multe cazuri din lume.

Comentează

Back to top button