SOCIAL

Al doilea pod surpat în Neamţ, în mai puțin de două luni. O gaură uriașă a apărut chiar în mijloc, între sensurile de mers

Încă un pod cu probleme în judeţul Neamţ. În comuna Teiul Doamnei s-a surpat o bucată uriaşă din podul aflat în zona intersecției spre Mănăstirea Petru Vodă.

Iniţial, poliţiştii au restricţionat traficul în zonă pentru maşinile de mare tonaj. Ulterior, au fost montate semafoare, traficul fiind reluat pe un fir, alternativ, a anunţat Poliţia Română. Din primele evaluări, incidentul s-a produs datorită suprasolicitării, podul respectiv nefiind semnalat cu probleme de la ultima revizie efectuată de experți.

55 de poduri din România, în pericol de prăbuşire

Este al doilea incident din Neamţ, care implică probleme grave cu un pod, în mai puţin de două luni. La începutul lunii iunie, un pod rutier peste râul Siret s-a rupt, iar un autocamion şi o autoutilitară au fost surprinse în zonă şi un bărbat a fost rănit.

În România există 55 de poduri încadrate în clasa tehnică 5, adică aflate în pericol de prăbuşire.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button