Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Sondaje pe care puterea le ascunde. 69% din români n-au încredere în Iohannis, 63% n-au încredere în Ciucă

Cel mai recent sondaj realizat de Avangarde arată care sunt politicienii în care românii au cea mai mare încredere, cifrele au fost totalmente ignorate de mass-media mituită de PSD și PNL.

Astfel, 69% din respondenți nu au încredere în președintele țării, Klaus Iohannis, 16 sunt pe la mijloc și doar 15% ar avea încredere în actualul șef al statului.

Nicolae Ciucă, actualul premier PNL al României, stă aproape la fel de bine: 18% din respondenți ar avea încredere în acesta, iar 63% mai degraba nu s-ar încrede în el.

Cu cel mai scăzut nivel de încredere, de doar 6% este papițoiul anticreștin Dacian Cioloș, fost premier dezastru al României din partea neobolșevicilor USR-iști, care se visa președinte și care are și cel mai mare procent de neîncredere: 75%. El se ia de mână cu premierul-pandemist Ludovic Orban, cu 74% cotă de neîncredere.

Acești oameni au condus și conduc România.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button