Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

FakeNews grosolan promovat de Latrina Digi24. Președintele AUR a pus originalul

FakeNews grosolan promovat de Latrina Digi24. Președintele AUR a pus originalul. Este vorba despre un discurs ce a fost ținut astăzi de către George Simion la colegiul Lazăr.

Deși președintele AUR a fost aplaudat de cei prezenți, un site dubios a publicat un material în care președintele AUR ar fi fost huiduit. Cu toate acestea cu ușurință se poate auzi cum sunetul a fost adăugat iar fondul original a fost total șters.

Mai mult decât atât, huiduielile adăugate artificial cu ajutorul calculatorului sunt nenaturale și se repetă grosolan.

Ulterior președintele AUR postat un mesaj video-audio în care se poate vedea în clar cum acesta este aplaudat de către cei prezenți.

Ce s-a întâmplat de fapt

Unul dintre participanții la eveniment a editat de pe telefonul personal câteva secunde filmate la deschiderea anului școlar. Orice puști poate face o asemenea glumă în doar 10 secunde.

Dependente de ura față de președintele George Simion portalurile și presa globalistă a preluat de bun un fake grosolan și l-au rostogolit ca fiind de bun. Ura i-a orbit pe jurnaliștii vânduți și un fake-news grosolan a devenit pentru ei o realitate.

George Simion a prezentat adevărul și adevărul face de rușine latrina Digi 24, oficiosul UDMR în România.

Totul a pornit de la Vice, un site anonim în România dar finanțat la nivel internațional și de fundațiile lui George Soroș, ungurul globalist.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button