RĂZBOI

„Prăbușirea Rusiei a început”. Un experimentat general american anticipează dezastrul ce pândește regimul lui Putin

Generalul american Ben Hodges este sigur că invadarea Ucrainei de către armata lui Putin a dus la începutul procesului de dezintegrare a Rusiei. Și dacă în anii 80 Occidentul nu era pregătit pentru colapsul URSS, acum este necesar să ne pregătim pentru o prăbușire.

Astăzi, 12 septembrie, generalul a acordat un interviu pentru canalul ABC, în care a acordat atenție problemei prăbușirii Federației Ruse.

În opinia sa, aceste evenimente pot fi deja observate. La nivelul armatei ruse din Ucraina, se vede nivelul de corupție care a fost atins în Federația Rusă sub președinția lui Putin. În fiecare an, nivelul corupției va fi insuportabil pentru cetățenii de rând ai țării.

De asemenea, în viitorul apropiat, Federația Rusă va suferi de o scădere a exportului atât de resurse energetice, cât și de arme. Hodges a amintit că populația Federației Ruse este formată nu numai din ruși, ci și din 120 de grupuri etnice diferite.

Aceștia din urmă plătesc cel mai mare preț pentru războiul din Ucraina. Sunt mulți morți din Cecenia, Siberia și Tuva, în timp ce populația masculină din Moscova și Sankt Petersburg practic nu este implicată în război.

Generalul cere Occidentului să se pregătească acum pentru prăbușirea Federației Ruse, astfel încât să nu existe o astfel de situație ca în cazul URSS.

Frederick Benjamin „Ben” Hodges este un ofițer în retragere al armatei Statelor Unite, care a ocupat funcția de general comandant al armatei Statelor Unite din Europa.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button