EXTERNE

A aflat că soțul i-a vândut în secret rinichiul, acum patru ani. Șocul unei femei după aflarea adevărului

O femei din India a aflat că nu are un rinichi, după ce fost spitalizată cu dureri abdominale severe. Potrivit gazeta.ru, soțul i l-a vândut în secret, acum patru ani.

După ce au examinat-o pe Ranjita Kundu, în vârstă de 31 de ani, medicii au văzut că îi lipsește un rinichi. Aceștia au fost surprinși de reacția pacientei – ea a aflat abia acum despre asta. S-a dovedit că rinichiul femeii a fost vândut în secret de soțul ei în urmă cu patru ani.

În 2018, Ranjita a mers la un spital recomandat de soțul său, unde a avut o intervenție chirurgicală pentru îndepărtarea calculilor renali.

Procedura a avut loc sub anestezie generală, iar în acest timp soțului ei a acceptat să-i vândă rinichiul, unui alt pacient care se afla în aceeași clinică.

Când femeia s-a trezit după anestezie, nimeni nu i-a spus despre cele întâmplate. Bărbatul a împărțit banii cu sora lui, iar în urmă cu opt luni a divorțat de Kundu.

Ranjita a depus o plângere la poliție. Pe caz a fost inițiată o anchetă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button