ROMÂNIA

Preot condamnat la închisoare, după ce a lovit cu mașina intenționat un pieton FOTO

După aproape trei ani de procese, un preot din comuna argeșeană Mărăcineni a fost condamnat definitiv la închisoare cu executare după ce a dat cu mașina pe trecere peste un pieton cu care se certase.

Preotul a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a dat intenționat cu mașina pe trecere peste un pieton cu care se certase, scrie adevarul.ro.

Preot la o biserică din Mărăcineni, județul Argeș, de aproape două decenii, Ștefan Toroabă a fost trimis în judecată inițial pentru lovire și alte violențe. În luna februarie a acestui an, magistrații Tribunalului Argeș l-au condamnat pe preot la doi ani de închisoare cu suspendare și plata unor daune morale de 20.000 de lei către victima sa.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș a făcut însă apel, iar acesta a fost admis de către judecătorii Curții de Apel Pitești, care au schimbat încadrarea faptei din lovire și alte violențe în tentativă de omor. Și preotul a făcut apel, însă acesta a fost respins.

La finalul săptămânii trecute, preotul Ștefan Toroabă și-a aflat sentința definitivă a Curții de Apel Pitești, adică trei ani și patru luni de închisoare cu executare, iar în weekend preotul a fost deja încarcerat la Penitenciarul Mioveni.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button