POLITICĂ

George Simion solicită ca PSD și PNL să vină la o dezbatere pe tema finanțării partidelor politice

Președintele George Simion îi cheamă pe Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă la o discuție sinceră despre finanțarea partidelor politice.

Acest lucru după ce Recorder a publicat un material despre modul în care PSD și PNL folosesc subvenția publică pentru a mitui presa din România.

În realitate este vorba despre o rețea de interese în care băieții deștepți din presă și cei din politică își împart frățește banii din subvenția acordată partidelor.

„Invit președinții partidelor parlamentare la o dezbatere serioasă privind modificarea legii finanțării partidelor politice.

Dacă nu au nimic de ascuns, Marcel Ciolacu, Nicolae Ionel Ciucă, Cătălin Drulă, Dacian Cioloş și Ludovic Orban, alături de Organizațiile civice care monitorizează banii publici și reprezentanții Mass-media sunt așteptați luni, ora 10:00 la sala de dezbateri din Camera Deputaților(etaj 3)” a declarat președintele George Simion.

Banii românilor se scurg în grupuri de interese obscure. Televiziunile nu mai fac presă, ele reprezintă doar căi prin care se obțin bani publici, fără a se furniza știri de calitate ci doar propagandă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button