POLITICĂ

Horoscopul zilei, 21 septembrie. Ce ZODIE are noroc la bani astăzi

Berbec
Bucurați-vă de viață. Ai scăpat în sfârșit de acele probleme care te-au bântuit ani de zile. Astăzi poți respira cu toată suflarea ta.

Taurus
În această zi s-ar putea să aflați ceva neplăcut despre cei dragi. S-ar putea să vi se spună că au răspândit zvonuri pe la spatele dumneavoastră.

Gemeni
Aveți încredere în intuiția dumneavoastră. Dacă aveți de luat o decizie foarte importantă, priviți mai atent semnele destinului.

Rac
Astăzi este ziua în care un nou loc de muncă sau o mărire de salariu va veni spre tine. Nu o lăsați să se irosească.

Leu
Te așteaptă un eveniment foarte important. Poate fi vorba despre o întâlnire publică sau despre o filmare în cadrul unui proiect. În general, veți interacționa cu un număr mare de persoane.

Fecioară
Situația astrologică din 21 septembrie nu vă este favorabilă pentru a vă ocupa de vreo afacere importantă. Oferiți-vă posibilitatea de a vă odihni.

Balanță
Petreceți această zi cu cei dragi, aveți grijă de ei, arătați-le dragostea voastră. Ei așteaptă cu nerăbdare.

Scorpion
Stresul vă așteaptă. Pe 21 septembrie, s-ar putea să vă faceți griji în legătură cu ceva, iar aceste griji nu vor fi în zadar pentru că vă așteaptă o provocare serioasă.

Săgetător
În această zi, veți afla vești plăcute și importante care vă vor afecta direct viitorul.

Capricorn
Fiți atenți la sănătatea dumneavoastră. Faceți exerciții fizice, mergeți la un masaj sau saună.

Vărsător
Astrele îți prezic o întâlnire cu vechi prieteni pe 21 septembrie după-amiază. Această întâlnire ar putea trezi sentimente vechi.

Pești
Va trebui să asculți plângerile prietenilor tăi în această zi. Nu vă vor privi neapărat în mod direct, dar dați-le o șansă să se exprime.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button