RĂZBOI

Toate biletele cu zboruri directe din Moscova către Istanbul, Erevan și Minsk s-au epuizat în câteva ore după anunțarea mobilizării în Rusia

Toate biletele cu zboruri directe din Moscova către Istanbul, Erevan și Minsk au fost epuizate de când a fost anunțată mobilizarea în Rusia

Site-ul Aeroflot are stoc epuizat de bilete din Moscova la Minsk pentru 21 septembrie. Se mai poate zbura spre capitala belarusă pe 22 septembrie – pentru 43.106 franci elvețieni la clasa economică (care este de aproape 10 ori mai mare decât costul normal, aproximativ 700 de dolari în echivalent) sau la clasa business pentru 106.631 franci elvețieni, dar aceste bilete se epuizează rapid. Nici pe site-ul belavia.by al companiei aeriene belaruse Belavia nu mai sunt locuri libere pentru zborurile din 21 septembrie spre Minsk.

De asemenea, nu există zboruri din Minsk către Erevan, Istanbul, Almaty, Tbilisi, Batumi și Kutaisi pentru această dată. Biletele pentru aceste zboruri sunt disponibile doar pentru începutul lunii octombrie.

Nu se știe încă dacă autoritățile ruse vor permite deținătorilor de bilete să treacă granița. După cum a relatat anterior The Insider, marile camere de chat pentru emigranți de limbă rusă au raportat că bărbații sunt împiedicați să treacă granița terestră în Georgia și Finlanda.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button