POLITICĂ

Sondaj SOCIOPOL. AUR are 25% și trece peste PNL care se prăbușește (15%). PSD – 32%, USR – 11%

Sociologul Mirel Palada a prezentat miercuri seara, în direct, la România TV, cel mai recent sondaj realizat de SOCIOPOL. Cum ar putea arăta Parlamentul, în cazul unor alegeri anticipate.

Potrivit datelor colectate de SOCIOPOL, contorizate la finalul verii, PNL a scăzut puternic, PSD se menține în vârf, iar AUR a bifat o creștere importantă.

„Potrivit analizei de la finalul lunii august, e o situație interesantă”, a declarat sociologul Mirel Palada, în emisiunea realizată de către Victor Ciutacu.

„(…) PNL resimte cel mai puternic limitările electorale guvernamentale, este cu două picioare sub 20%, la 15% (…) USR se ține dintr-un nucleu de intenți, fierbinți, un nucleu de mici tineri frumoși și liberi care nu vor să recunoască faptul că au fost păcăliți”, a declarat sociologul, la România TV.

Sondajul realizat de către Mirel Palada arată astfel:

PSD – 32%;

AUR – 25%;

PNL – 15%;

USR – 11%;

UDMR – 6%.

Proteste masive în România

Liderul AUR organizează un protest cu zeci de mii de oameni în stradă, în data de 2 octombrie.

„Suntem în spatele PSD, a doua forță politică. Dacă românii vor să nu ajungă într-o iarnă în care să aibă prețuri record – cea mai mare hoție care se putea întâmpla, factura la energie va fi de 1.000 – 1.500 de lei”, a mai declarat George Simion, la România TV.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button