SĂNĂTATE

Un restaurant vegan a luat decizia să includă carne în meniu, din cauza crizei preţurilor

Popularul restaurant vegan Mango Tree din Taunton, Somerset, a decis să adauge carne în meniu din cauza crizei. În timp ce restaurantul este închis pentru renovare, acesta va reveni în curând într-un nou format. Potrivit Daily mail, clienții au fost nemulțumiți de decizia proprietarilor, care au pus-o pe seama crizei economice.

The Mango Tree spune că a pierdut clienți din cauza scăderii nivelului de trai – aproape nimeni nu mai vine la restaurant, rămânând comenzile de livrare.

„Să vinzi carne este mai rău decât să închizi”, a criticat decizia restaurantului pe rețelele de socializare. „Veganismul nu este o întreprindere comercială. Este o filozofie etică care face ce este mai bine pentru animale, pentru planetă și pentru sănătatea publică”, a adăugat un alt comentator.

Proprietarii restaurantului au răspuns că etica include și respectul față de angajați: „Schimbările ne vor ajuta să păstrăm locurile de muncă pentru echipa noastră minunată și ne vor permite să continuăm să servim în Taunton mâncăruri delicioase pe bază de plante, care altfel ar dispărea”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button