Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

680 de zboruri operate pe Aeroportul ”Henri Coandă” au înregistrat întârzieri mai mari de 30 de minute, în perioada 15-21 septembrie

”În intervalul 15-21 septembrie, pe Aeroportul “Henri Coandă”, 686 zboruri (aterizări şi decolări) au înregistrat întârzieri mai mari de 30 minute, cu 48 mai multe faţă de săptămâna anterioară. Dintre acestea, aproape jumătate (319) au avut drept cauză întârzierea sau rotaţia echipajelor sau aeronavelor”, a transmis, joi, Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti.

Numărul de zboruri care, în acelaşi interval de timp, au avut întârzieri mai mari de 60 minute este de 317, 189 cauzate de întârzierea sau rotaţia echipajelor sau aeronavelor.

Conform sursei citate, cele mai multe zboruri cu întârzieri de peste o oră s-au înregistrat, în ordine, la principalii operatori de pe aereoport, respectiv Wizz Air (158 de zboruri), Ryanair (41) şi Tarom (31). Nu s-au înregistrat curse anulate ale acestor operatori în intervalul de referinţă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button