HOROSCOP

Horoscopul zilei, 23 septembrie. Scorpionii ar trebui să facă mai mult sport

Berbec
Berbecul azi se ocupă cel mai bine de treburile casnice: curățenie, gătit, demontarea unui dulap vechi sau repararea mobilei stricate din casă.

Tauru
Taurii ar putea fi bântuiți de ghinion în această zi: o pisică neagră va traversa strada dimineața. Ar putea fi vase sparte, un telefon stricat sau o mașină zgâriată.

Gemeni
Pe 23 septembrie trebuie să faci un ultim efort – adună-ți forțele și terminați o lucrare. După aceea, veți putea să vă odihniți și să vă relaxați. Aveți răbdare.

Rac
Racii au sentimentul de a fi epuizați emoțional. Încercați să găsiți timp pentru a vă odihni și a vă relaxa.

Leu
Există unele evenimente nu prea plăcute care se întâmplă în viața ta chiar acum și asupra cărora nu ai niciun control sau prea puțin. Încercați să vă petreceți ziua lucrând sau făcând ceva ce vă place, astfel încât să nu vă mai gândiți la problemele dumneavoastră.

Fecioară
Partenerul dumneavoastră vă va sprijini și vă va fi de ajutor. Dacă plecați în vacanță, nu vă faceți griji: nu se va întâmpla nimic rău cât timp veți fi plecat.

Balanță
Este o zi minunată pe care o puteți petrece cu prietenii. Invitați oaspeți sau cereți să vizitați voi înșivă cunoștințe, mergeți la o cafenea. În general, este timpul să ieșiți din casă și să vă diversificați timpul liber.

Scorpion
Ar trebui să faceți mai mult sport pentru a vă menține forma fizică.

Săgetător
Fiți atenți atunci când luați decizii importante. Cumpărăturile și alte activități vă vor ocupa cea mai mare parte a zilei.

Capricorn
Planificați-vă ziua astfel încât să aveți ocazia să vă vizitați rudele. Le va fi foarte dor de tine.

Vărsător
Astăzi puteți sta cu membrii familiei și vorbi despre multe aspecte importante din viață.

Pești
S-ar putea să primiți vești neplăcute de la rudele dvs. De asemenea, acelor Pești care au plecat acum de acasă li se poate spune ceva rău despre casa lor.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button