ANCHETE

Un polițist a fost la un pas să devină un om bogat. Scenariul malefic ca să intre în posesia unor terenuri scumpe

Afacerea pusă la cale de agentul Aurelian Gird s-a petrecut în vara anului 2020. Polițistul aflase că un cunoscut are necazuri cu pământurile în posesia cărora nu reușea să intre pe cale legală.

Miza era uriașă, terenurile, situate pe raza județului Timiș, aveau o suprafață de 12,29 ha, într-o zonă unde un metru pătrat de pământ de vindea cu 110 euro. Familia respectivului reușise să recupereze doar puțin peste un hectar din teren, și întâmpina dificultăți în recuperarea restului de avere.

Agentul Gird i-a promis consăteanului că îl poate ajuta să intre în posesia terenurilor cu condiția să cotizeze cu 13.000 de euro, bani care ar fi trebuit să ajungă la un anume magistrat din București, o judecătoare, care, în schimbul acestei sume de bani ar fi dat o soluție favorabilă în dosar.

Cum judecătoarea nu lucra de una singură, pe fir au fost introduși și doi parlamentari, oamenii care ar fi pus vorba bună la instanță. Și, cum intervențiile costă, cetățeanul ar fi trebuit să cedeze două hectare din terenurile pe care urma să le primească pentru ca toată lumea să fie mulțumită. Cele două hectare ar fi urmat să fie împărțite frățește de cei doi politicieni cu trecere la instanță. Omul a fost încântat de afacere și a bătut palma, considerând că mai bine primește 10 hectare din pământ decât nimic.

sursa ziare.com

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button