ISTORIE

Nostradamus, previziuni sumbre despre Regele Charles al III-lea. Cine ar putea fi înlocuitorul său misterios

După moartea Reginei Elisabeta a II-a, fiul ei cel mare a urcat pe tron, devenind Regele Charles al III-lea. Domnia regelui Charles ar putea fi însă una foarte scurtă și Prințul Harry, nu William, i-ar putea prelua tronul, potrivit unei noi interpretări șocante a profețiilor lui Nostradamus.

Autorul Mario Reading, un expert de seamă în astrologia din secolul al XVI-lea, susține că divorțul prințului Charles de prințesa Diana ar duce la o dezaprobare pe scară largă a domniei acestuia, iar acest lucru îl va forța pe noul rege să abdice.

Cartea, scrisă încă din 2005, reinterpretează predicțiile originale făcute de Nostradamus în urmă cu 447 de ani și sugerează că ”un om care nu s-a așteptat niciodată să devină rege” va prelua tronul.

Acest lucru a condus la afirmația potrivit căreia Prințul Harry sau chiar la australianul Simon Dorante-Day, care pretinde că este fiul secret al Regelui Charles și Camilla, ar putea prelua tronul.

Reading a prezis pe baza poemelor lui Nostradamus și moartea Reginei Elisabeta

În carte, Reading folosește poemele criptice scrise în 1555 pentru a prezice cu exactitate anul morții Reginei Elisabeta a II-a.

”Preambulul este că regina Elisabeta a II-a va muri, în jurul anului 2022, la vârsta de aproximativ 96 de ani, cu cinci ani înainte de termenul de viață al mamei sale”, spune autorul.

Reading continuă speculând că termenul ”Rege al Insulelor”, folosit într-unul dintre poemele profetice ale lui Nostradamus, înseamnă că, până la începutul domniei regelui Carol al III-lea, o mare parte din Commonwealth se va fi desprins, lăsând tărâmul limitat la britanici.

”Prințul Charles va împlini 74 de ani în 2022, când va prelua tronul, dar resentimentele care i-au fost aduse de o anumită proporție din populația britanică, în urma divorțului său de Diana, Prințesa de Wales, încă persistă”, a adăugat Reading.

Apoi continuă să speculeze că, ținând cont de vârsta mare a regelui Charles, presiunea îl obligă să abdice în favoarea Prințului William.

Reading spune că William, incapabil să preia rolul regal din orice motiv, iar ”prințul Harry, implicit, devine rege în locul său. Asta l-ar face regele Henric al IX-lea, la doar 38 de ani”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button