ECONOMIE

Un bărbat a ajuns la spital după ce a primit factura la curent electric de zece ori mai mare. „Nu mai vedeam nimic”

Un bărbat a avut un șoc când a primit o factură la electricitate de zece ori mai mare decât în mod normal.

Este vorba despre un proprietar al unui complex hotelier din Italia.

Davide Bellitteri a primit factura record în valoare de 83.318,08 euro. Bărbatul va trebui să achite această sumă până pe 6 octombrie. Când a făzut factura, Davide Bellitteri s-a simțit rău și a ajuns la urgențe, potrivit newsicilia.it.

După ce a citit suma de pe factură, antreprenorului din Marsala i s-a făcut rău.

„Nu mai vedeam nimic. Nu mai trăisem niciodată un asemenea sentiment. Le mulțumesc medicilor de la spitalul Paolo Borsellino care m-au asistat și în special doctorului Schifano care m-a ținut sub observație timp de șase ore”, a spus acesta.

Acum, antreprenorul se simte mai bine, dar factura este tot acolo și cineva va trebui să o plătească. Bellitteri l-a însărcinat pe avocatul său să verifice dacă factura conține vreo greșeală sau suma chiar trebuie plătită.

„Nu poți să impui un astfel de cost, de la 1 octombrie vom închide. Iarna, cu încălzirea, ar fi nesustenabil pentru noi să continuăm. Pentru ce lucrăm? Vor fi luni foarte grele pentru toată lumea, antreprenori și angajați”, a declarat mai antreprenorul, potrivit căruia factura precedentă era de 8.800 de euro.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button