POLITICĂ

Sistemul mafiot s-a panicat: George Simion a fost reținut de poliție azi noapte, motivele sunt halucinante

George Simion, președinte al partidului parlamentar AUR, a fost reținut azi noapte. Motivul este unul halucinant: cică ar fi condus fără carnet acum vreo 2 ani, când de fapt nu a condus fără carnet și a primit clasare dar este bine să meargă la secție spre clarificare.

Când a decis poliția că este bine să facă acest lucru: după miezul nopții, nu se putea aștepta a doua zi. Cu mascați, zeci de polițiști.

Deși poliția spune că a fost o soluție de clasare, George Simion a fost dus la secția de poliție pentru clarificare. Motivul este unul clar: George Simion să nu mai fie în Piața Victoriei.

I s-a citat președintelui AUR un dosar despre care nu știe, pentru care a primit o clasare în lipsă, la a cărui procedură nu a participat niciodată și niciodată nu a auzit de el.

România este un stat mafiot. Ciucă și Ciolacu, la mâna cu Iohannis au comandat reținerea, pentru intimidare, a lui George Simion.

S-a întâmplat acest lucru la miezul nopții, deși acest lucru este interzis prin lege. Vorbim de România , anul 2022, în Uniunea Europeană.

George Simion începuse un protest în Piața Victoriei. După miezul nopții STB a trimis o mașină să ridice autocarul AUR. Zeci de jandarmi și polițiști au venit la locul evenimentului.

George Simion a cerut ca să se permită continuarea protestului.

Ca răspuns liderul AUR a fost arestat de către poliția lui Bode.

Asta ca să știe toți românii : democrația există numai dacă îi lăsăm să fure și nu îi deranjăm.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Albu Mihaela

Albu Mihaela lucrează în presă din 2011 și a învăţat să facă ştiri la o televiziune locală unde s-a specializat pe politică, justiției și economie.

Comentează

Back to top button