EXTERNE

O mamă vegană a fost condamnată la închisoare pe viață după ce fiul ei a murit de foame

O mamă din Florida, pasionată de mâncarea vegană, a fost condamnată la închisoare pe viață pentru crimă de gradul I, pentru moartea fiului ei de 18 luni.

Sheila O’Leary, în vârstă de 38 de ani, a fost condamnată în iunie după ce fiul ei, Ezra, a murit din cauza a ceea ce procurorii au spus că sunt „complicații ale malnutriției severe și deshidratării”, informează Fox News.

„Acest copil nu a mâncat. A murit de foame timp de 18 luni”, a declarat Francine Donnorummo, șeful unității speciale pentru victime de la Biroul Procuraturii de Stat Lee County, în cadrul procesului.

Copilul a murit pe 27 septembrie 2019. La momentul respectiv, a spus poliția, cântărea doar 7,7 kilograme. În plus față de acuzația de crimă, O’Leary a fost condamnată pentru abuz agravat asupra copilului, omucidere din culpă, abuz asupra copiilor și două acuzații de neglijare a copilului.

Soțul ei, Ryan Patrick O’Leary, așteaptă un proces pentru aceleași acuzații. Sheila și Ryan au fost amândoi inculpați de un mare juriu în comitatul Lee, Florida, pe 18 decembrie 2019.

Sheila O’Leary a spus că familia ei aderă la o dietă strictă de fructe și legume crude, deși ea și soțul ei le-au spus anchetatorilor că Ezra a primit și lapte matern.

Sheila are alți trei copii, de 11, 5 și 3 ani. Biroul procurorului de stat Amira Fox a remarcat că „au suferit și de neglijență extremă și abuz asupra copiilor” și că Sheila O’Leary a primit ordin de restricție și nu va avea niciun contact cu ei.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button