HOROSCOP

Horoscopul zilei 2 octombrie. O zodie e în pericol de accidentare

Berbec
Nu va fi o zi fără stres. Îngrijorările ar putea fi legate de venitul dumneavoastră, precum și de certurile cu un concubin. Încercați să nu aruncați cuvinte tari și tăioase, deoarece acest lucru ar putea încetini procesul de reconciliere.

Taur
Este posibil să vă simțiți nesigur în această zi. Dacă simțiți că vreți să renunțați, amintiți-vă de ce ați pornit la drum. În acest fel, motivația vă va reveni rapid.

Gemeni
Pentru Gemeni, astrologii pentru 2 octombrie profețesc o soluție la problemele de la locul de muncă. Acest lucru înseamnă că fie va trebui să vă ocupați de un volum de muncă întârziat, fie veți fi chemat la serviciu, fie veți duce muncă acasă.

Rac
În această zi, nu trebuie să pierdeți deloc timpul cu conversații inutile, ci mai degrabă să depuneți toate eforturile în direcția corectă.

Leo
Din cauza încăpățânării tale, s-ar putea să pierzi ceva astăzi. Acest lucru ar putea viza atât bunurile materiale, cât și cele morale. Încearcă să încerci să te adaptezi mai mult la situație, dar nu renunța la principiile tale.

Fecioară
Sănătatea fecioarei ar putea fi în pericol. Poate fi vorba de dureri de cap, răceli, slăbiciune. Nu o ignorați. E mai bine să stai acasă și să te odihnești, ca să poți pleca luni la luptă cu forțe proaspete.

Balanță
Veți petrece această zi în așteptarea plăcută a unui eveniment important. Poate fi vorba fie de știri, fie de așteptarea unui curier cu un colet, fie de informații despre sosirea unor rude.

Scorpion

Scorpioni care locuiesc departe de casă se vor simți foarte nostalgici. Se vor simți foarte singuri. Într-o astfel de situație, nu lăsați singurătatea să vă controleze. Încercați să schimbați mediul, să ieșiți în oraș, să vă întâlniți sau să vă sunați prietenii.

Săgetător
Săgetătorii au o zi calmă, cumpătată, fără stres sau vești deosebite. Își pot petrece această perioadă acasă, vizionând filmul preferat, savurând o cafea cu familia sau cu prietenii. Vedetele îi sfătuiesc să se liniștească pentru o vreme și să renunțe la viața lor agitată.

Capricorn
În prima jumătate a zilei s-ar putea să vă simțiți distras și confuz. Totuși, acest lucru va trece până la ora prânzului. Astrologii vă sfătuiesc să vă apucați de o muncă care să vă distragă atenția de la gândurile triste. Poate fi vorba de curățenie, grădinărit sau alte sarcini manuale.

Vărsător
Pe 2 octombrie, este posibil să vă aflați cufundat în reflecții care vă vor duce la o stare de depresie. Cel mai bine este să te relaxezi și să treci la ceva, altfel îți vei afecta bunăstarea.

Pești
Peștii ar trebui să se gândească să-și viziteze rudele pe care nu le-au mai văzut de ceva vreme. Ei sunt foarte plictisiți și abia așteaptă să vă vadă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button