EXTERNE

O româncă condamnată în Italia la 23 de ani de închisoare. Femeia acuzată de moartea bătrânului pe care îl îngrijea VIDEO

Dana Mihaela Nicoleta Chiță, o badantă de naționalitate română în vârstă de 26 de ani, acuzată de moartea bătrânului pe care îl îngrijea, a fost condamnată astăzi, 30 septembrie 2022, la 23 de ani de închisoare și expulzarea de pe teritoriul italian după executarea pedepsei. Procurorul ceruse condamnarea pe viață a inculpatei.

De asemenea, Corte d’Assise (compusă din doi judecători profesioniști și șase judecători laici) a Tribunalului din Agrigento, prezidată de judecătorul Wilma Angela Mazzara, a stabilit că femeia va trebui să despăgubească pe fiecare dintre părțile civile constituite, reprezentate de avocații Vito Cangemi și Giuseppe Fabio Cacciatore, cu o plată provizorie de 20.000 de euro.

Dana Mihaela Nicoleta Chiță a fost judecată și condamnată pentru jefuirea și uciderea lui Michelangelo Marchese, în vârstă de 89 de ani, la Palma di Montechiaro, în vara anului 2020.

Crima brutală, care a șocat întreaga comunitate, a avut loc într-un apartament din via Pietro Attardo, pe data de 11 iulie 2020. Cadavrul pensionarului, cu mâinile și picioarele legate, a fost găsit de polițiști la câteva zile de când nu se mai știa nimic de bătrân.

Cercetările, efectuate în teren de carabinierii companiei Licata și de cei din Palma di Montechiaro, s-au concentrat imediat asupra îngrijitoarei de naționalitate română.

sursa rotalianul.com

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button