ANCHETE

Deputat PSD, acuzat de SEX cu minori – Aurel Bălășoiu filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu un tânăr. Monahism și exmatriculat de la două Facultăți de Teologie

Update: Bărbatul de la care ar fi pornit scandalul continuă să facă declarații halucinante. Acesta îl acuză pe Înalt Prea Sfințitul Teodosie că le-a făcut cunoștință deputatului și minorului. Potrivit surselor Realitatea Plus, bărbatul a fost deja audiat de polițiști.

Parchetul cercetează cazul și a deschis două dosare penale: unul pentru infracțiunea de act sexual cu un minor și cel de al doilea pentru viol – după ce presupusa victimă a depus plângere. Ambele dosare sunt in rem, menționează procurorii. Ceea ce înseamnă că parlamentarul PSD nu a fost chemat încă să fie pus sub acuzare. Atât el, cât și ceilalți implicați în acest scandal, vor fi citați la Parchetul General să dea explicații.

Purtătorul de cuvânt al Arhiepiscopiei Tomisului, preotul Eugen Tănăsescu, dezminte acuzațiile.

” IPS Teodosie nu are legătură cu cazul deputatului Aurel Bălășoiu, pe care l-a văzut doar la slujbele oficiate pentru un bolnav, apropiat al deputatului.  Avem serioase îndoieli cu privire la credibilitatea informațiilor pe care Cristi Călin le lansează cu referire la IPS Teodosie, câtă vreme, după cum însuși declară în interviu, acționează din frustrare pentru faptul că a fost exclus din monahism și exmatriculat de la două Facultăți de Teologie, urmare a unui comportament dovedit incompatibil cu morala creștină”, a spus Eugen Tănăsescu.

Update

Un deputat de Argeș este acuzat că ar fi implicat într-un scandal sexual cu un minor. Aurel Bălășoiu a fost filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu un tânăr. Parlamentarul social-democrat a fost exclus din partid.

La nivel de conducere de ”rang O” a PSD, s-a decis, sâmbătă, excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu, iar hotărârea a fost anunțată pe contul de Facebook, fără să existe o motivare a acesteia.

Surse din lumea politică au mărturisit, pentru gandul.ro, că deputatul PSD Aurel Bălășoiu este implicat într-un scandal sexual. Jurnaliștii au făcut publice mai multe fotografii în care Bălășoiu apare dezbrăcat, pe un pat din ceea ce pare a fi o cameră de hotel. Lângă el, în pat, se vede trupul unui băiat care, potrivit sursei citate, ar fi minor.

sursa gandul.ro

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button