Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

Peste 19 tone de deşeuri, oprite la intrarea în România, dinspre Serbia

„Ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Moraviţa au oprit pentru control, pe sensul de intrare în ţară, un automarfar cu semiremorcă condus de un cetăţean român, în vârstă de 44 de ani. Şoferul transporta, conform documentelor prezentate, deşeuri din aluminiu încărcate din Serbia care erau destinate unei societăţi din ţara noastră”, se arată într-un comunicat de presă, de miercuri, al Poliţiei de Frontieră.

În cadrul verificărilor, s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 19.840 de kilograme deşeuri din aluminiu.

„Procedând la verificarea documentelor de transfer, s-a constatat faptul că acestea sunt incomplete, nefiind astfel respectate prevederile legale în vigoare. În consecinţă, autorităţile competente nu au permis accesul automarfarului pe teritoriul României, deşeurile fiind returnate societăţii expeditoare”, mai precizează Poliţia de Frontieră.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button