HOROSCOP

Horoscopul zilei, 12 octombrie. Taurii au o zi plină de provocări

Berbec
Acest semn zodiacal poate avea probleme de sănătate. Aceasta este o zi ideală pentru a merge la medic sau la cosmetolog.

Taur
Va fi o zi plină de provocări pentru acest semn zodiacal. Ar putea exista stres și conflicte cu cei dragi.

Rac
Nativii din acest semn zodiacal își pot face planuri pentru a cumpăra ceva tehnologie sau pur și simplu să meargă la cumpărături.

Leu
Leo își va petrece toată ziua la serviciu. Dimineața vor fi bine motivați. Poate veni un bonus sau o încurajare din partea șefilor.

Balanță
Pe 12 octombrie, nativii din acest semn zodiacal s-ar putea să se ocupe de unele probleme de familie. Ar putea fi vorba de ajutorarea rudelor, de mutare sau de probleme legate de succesiune.

Scorpion
Scorpionii ar trebui să fie atenți. S-ar putea să aibă parte de un eșec. Ziua va fi plină de mici momente neplăcute.

Săgetător
Săgetătorii se vor întâlni cu cineva pe care nu l-au mai văzut de mult timp. Ar putea fi cineva din familie sau un fost iubit.

Capricorn
Capricornii pe 12 octombrie au noroc la bani. Ar putea fi vorba de sosirea unui salariu sau de un alt tip de ajutor financiar.

Vărsător
Vărsătorii se vor gândi ce alegere să facă în această zi. Este posibil să existe o problemă legată de apartament sau să fie nevoie să vă schimbați urgent locul de reședință.

Pești
Peștii nu ar trebui să cumpere un bilet de loto în această zi. Pe 12 octombrie, norocul nu va fi de partea lor. Acestea vor fi însoțite de eșecuri și pierderi.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

1 comentariu

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: