JUSTITIE

Un senator USR i-ar spart capul unui inspector bancar. Virgil Bob s-a ales cu plângere penală 

Senatorul USR de Sălaj, Virgil Marius Bob, i-ar spart capul unui inspector bancar la o masă. În urma unei discuții mai aprinse la un eveniment, senatorul Virgil Bob a agresat o altă persoană, lovindu-l în cap cu un obiect contondent, cel mai probabil cu telefonul mobil, conform unor surse judiciare.

Vă reamintim, USR a lansat campania „Fără penali în funcții publice”, iar senatorul s-a ales cu o plângere penală la parchet. 

Virgil Marius Bob este senator din acest an și este cunoscut în spațiul public pentru participarea la concursul de muzică X-Factor, unde demnitarul cântă versuri precum „Nu mai beau, nu mai duc pahar la gură/ Am capul mare și cred că e si cam prost, e plin de bere si rachiu”.

Condamnații au interzis la alegerile locale și parlamentarePlenul Camerei Deputaților a adoptat, marți, cu o largă majoritate, ca for decizional, proiectele de lege care interzic participarea la alegerile locale și parlamentare a candidaților condamnați pentru infracțiuni săvârșite cu intenție.Proiectele au fost adoptate cu 248 și, respectiv 250 de voturi „pentru”, toate partidele fiind de acord cu noile prevederi.Potrivit noilor reglementări legislative, nu au dreptul de a-și depune candidatura și nu pot fi alese în funcțiile de consilier local, consilier judeţean, primar sau preşedinte al consiliului judeţean ori senator sau deputat, „persoanele care la data depunerii candidaturii au fost condamnate definitiv la pedepse privative de libertate pentru infracțiuni săvârșite cu intenție, dacă nu a intervenit reabilitarea, amnistia postcondamnatorie sau dezincriminarea”.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button