Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
SOCIAL

Românii care pot primi noile vouchere de 4.000 de lei. Când vor fi acordați banii

„Voucherele țintesc persoanele aflate în dificultate. Vrem să prevenim ca acești bani pe care îi alocăm pentru a oferi reintegrare socială amărâților, să prevenim ca acești bani și echipamentele oferite să fie vândute sau înstrăinate”, a precizat Marcel Boloș, ministrul Fondurilor Europene.

Este vorba despre un proiect prin care familiile cu peste cinci copii și persoanele cu o situație precară să primească 4.000 de lei de la stat pentru repararea locuinței.

Aceste persoane ar mai putea primi încă 4.000 de lei pentru a-și cumpăra sau înlocui aragazul, frigiderul sau mașina de spălat.

Beneficiari ai acestor vouchere ar putea fi și pensionarii care au un venit de maximum 1000 de lei. 220.000 de români s-ar putea încadra în noul program social care va avea un buget de 600 milioane de euro. 

Măsura se va aplica de la anul, dar, până atunci, autoritățile trebuie să obțină aprobarea Comisiei Europeane pentru alocarea acestor fonduri.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button