POLITICĂ

Prima candidatură la alegerile prezidențiale din 2024! Cine vrea locul lui Klaus Iohannis

Ana Maria Prodan, prospăt intrată în politică, a declarat că ar accepta să fie propunerea partidului Alianța pentru Patrie pentru aceste alegeri. „Codrin Ștefănescu președintele APP care a condus țara și a numit și schimbat guverne, vocea noastră cea mai puternică, nu va candida niciodată, nicăieri. A avut posibilitatea să se numească în orice funcție, dar niciodată nu a acceptat. Iar, eu, dacă partidul consideră că sunt o voce bună și pot face niște lucruri, da, voi candida! Dacă mă întrebați acum unde, aș spune lăsați-mă să văd unde aș fi bună!”, a transmis Anamaria Prodan, conform mediaflux.

Anamaria Prodan este vicepreședinte al APP şi președinte al Organizației de femei a APP, partid fondat de Codrin Ștefănescu șu susținut de Liviu Dragnea.

Următoarele alegeri prezidențiale din România vor avea loc în 2024. Vor fi primele alegeri ce vor avea loc în același an cu cele parlamentare și locale după 2008 și cu cele europarlamentare după 2014, fiind prima dată când toate cele 4 alegeri se desfășoară în același an.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

1 comentariu

  1. Chiar o luați în considerare,o băgați în seamă pe aceasta mahalagioaica cu mult tpeu și obrăznicie?ar rade și curcile de noi daca ar reuși la alegeri în 2024 aceasta creatura devoratoare de bărbați.!

Comentează

Back to top button
%d blogeri au apreciat: