ANCHETE

Un bărbat și-a ucis iubita însărcinată pentru că a decis să-l părăsească. Femeia mai avea un copil de 5 ani

Tribunalul Caraş-Severin a dat miercuri, 16 noiembrie, o primă sentință în cazul bărbatului de 30 de ani, care în luna februarie şi-a ucis iubita însărcinată, în vârstă de 32 de ani, după ce aceasta a decis să îl părăsească.

Tribunalul l-a condamnat pe Mitică Arbănaş, un bărbat din comuna Livezile, judeţul Mehedinţi, la 22 de ani de închisoare, notează Ziare.com.

Femeia a decis să îl părăsească şi a plecat în comuna sa natală, Constantin Daicoviciu din judeţul Caraş-Severin.

Arbănaş a încercat să o convingă să se întoarcă alături de el în Mehedinţi, însă aceasta a refuzat. Bărbatul a scos un cuţit pe care îl avea asupra sa şi a înjunghiat-o mortal pe femeie, apoi i-a abandonat trupul pe un câmp, în spatele unei tufe.

Ulterior, autorul crimei s-a prezentat la Poliţia Mehedinţi şi le-a spus poliţiştilor despre cele întâmplate. Acesta a fost arestat şi judecat pentru fapta sa.

Miercuri, instanța a stabilit și ca bărbatul să plătească lunar suma de 700 de lei fetiţei de 5 ani a victimei, pe care o avea dintr-o altă relaţie, până la majorat sau până la împlinirea vârstei de 26 de ani, dacă aceasta îşi va continua studiile peste vârsta de 18 ani.Totodată, acesta trebuie să achite suma de 250.000 lei, cu titlu de daune morale. Sumele trebuie actualizate în raport cu indicele de inflaţie la data plăţii efective.

Pentru mama victimei, Mitică Arbănaş trebuie să plătească suma de 10.000 lei, reprezentând daune materiale, precum şi suma de 150.000 lei, cu titlu de daune morale. Pentru alte 4 persoane, rude ale vicimei, bărbatul trebuie să plătească 200.000 de lei reprezentând daune morale.

Instanţa a decis şi să pună sechestru pe maşina inculpatului, un Audi A6, cumpărat de în luna octombrie 2021.

Decizia Tribunalului Caraş-Severin nu este definitivă, ea fiind deja atacată cu recurs la Curtea de Apel Timişoara.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button