Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ANCHETE

Am fost „dat în gât”: Ilie Năstase, după ce a fost prins băut la volan

Fostul mare tenismen Ilie Năstase a relatat, cum s-a ajuns la incidentul de joi seară, când o echipă a Poliției Rutiere l-a descoperit că s-a urcat la volan după ce consumase alcool. Năstase a afirmat că ar fi fost demascat de jurnaliști ai unei publicații de scandal care urmăresc disputa pe care o are cu cea de-a 5 soție, cu care s-ar afla în curs de divorț, notează realitatea.net.

Fostul tenismen a recunoscut că a băut două beri, dar este atât de revoltat că a fost prins încât susține că se va muta din România. Incidentul s-a petrecut pe o stradă din sectorul 1 din Capitală. La controlul agenților, Năstase a recuoscut că se întorcea de la o petrecere, însă extrem de revoltat și susține că a fost urmărit în trafic de cineva care apoi a sunat la 112.

„Când cineva sună la 112, fără să fie urgență, doar să mă reclame pe mine că m-a văzut ieșind dintr-un restaurant, nu este în regulă. I-am întrebat cum m-au găsit si mi-au spus că m-au urmărit (o echipă a unei publicații tabloide – N.R.), au sunat la 112 și m-au dat în gât, cum se spune pe românește, că aș fi băut la o petrecerea. Am sunat și eu la 112 și am cerut să-mi dea și mie numele persoanei care m-a reclamat, dar mi-a spus că nu poate face așa ceva,” a declarat Ilie Năstase.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button