HOROSCOP

Horoscopul zilei, 18 noiembrie 2022. Leu, ferește-te de cei care te învață despre viață!

♈ Berbec
Aveți tot ceea ce vă trebuie pentru a lua problema în propriile mâini și pentru a vă continua drumul către obiectivul dorit. Nu renunțați: zilele în care lucrurile se schimbă sunt chiar după colț, priviți mai atent. Merită să reflectați asupra a ceea ce ați dori să remediați mai întâi.

Sfat cosmic: Nu este momentul să renunți.

♉ Taur.
Toate emoțiile rele neprocesate pot deveni într-o zi atât de toxice încât suportarea fluxului propriilor gânduri va fi extrem de problematică. Nu le lăsați să vă afecteze și, de exemplu, țineți un jurnal personal și notați absolut tot ceea ce vă îngrijorează. Puteți începe de astăzi.

Sfat cosmic: Nu lăsa emoțiile să te copleșească.

♊ Gemeni.
Universul declară o zi a adevărului pentru voi. Este timpul să lămuriți lucrurile și să începeți o conversație serioasă pe care ați amânat-o atât de mult timp. Păstrați sentimentele celor dragi și nu-i răniți cu o cantitate excesivă de dezvăluiri.

Sfat cosmic: fii sincer cu cei dragi.

♋ Rac
Ești prea obosit să te ocupi și de problemele altora. Mai mult, ar trebui să începeți să delegați unele responsabilități colegilor dumneavoastră, astfel încât să nu vă risipiți resursele prematur. Apropo, este timpul să începeți să tratați acele „afecțiuni” care vă deranjează de mult timp.

Sfat cosmic: nu pune totul pe umerii tăi.

Leu
Meritați tot ceea ce vă doriți. Meritați să vă realizați cele mai nebunești vise și să vă atingeți potențialul maxim. Dar, pe parcurs, nu lăsați oamenii invidioși să vă îndrepte în direcția greșită.

Sfat cosmic: ferește-te de cei care te învață despre viață.

♍ Fecioară.
Vedetele spun că nu este momentul să fim realiști. Trebuie să îndrăznești și să-ți asumi tot felul de riscuri, crezând în imposibil. Dar nu exagerați.

Sfat cosmic: cine nu-și asumă riscuri nu bea șampanie.

♎ Balanță.
Uneori ai impresia că ai scăpat de bagajele trecutului. În orice caz, aveți răbdare cu dumneavoastră și lăsați să treacă orice emoție.

Un sfat cosmic: fii blând cu tine însuți.

♏ Scorpion
Pentru a te acorda cu schimbarea mult așteptată, va trebui să îndepărtezi straturile: să te desprinzi de norme, să spui nu la ceea ce nu mai rezonează în interior și să mergi în ritmul tobei vieții tale. Ați mai reușit așa ceva înainte, așa că Universul este încrezător că va funcționa.

Sfat cosmic: renunță la ceea ce nu mai locuiește în inima ta.

♐ Săgetător.
Ziua se anunță înnorată pentru starea dumneavoastră de spirit. Feriți-vă de conflictele în care ați putea începe să fiți provocat și, de asemenea, nu vă aruncați banii în dreapta și în stânga. Banii ar trebui să fie economisiți pentru vremuri mai bune.

Sfat cosmic: Redu-ți pierderile și stai departe de probleme.

Capricorn
Nu trebuie să cauți scuze nimănui pentru modul în care alegi să acționezi. Aceasta este tabula rasa, iar mulți oameni sunt murdari atât în gânduri, cât și în fapte, așa că stai departe de ei. La locul de muncă, merită să te arunci cu capul înainte într-un proiect interesant.

Sfat spațial: nu trebuie să dai socoteală pentru deciziile tale.

♒ Vărsător.
Sunteți acolo unde trebuie să fiți, și ce loc frumos este! Astrele vă cer în mod convingător să renunțați la nevoia de a face mereu „treabă”, de a vă grăbi undeva și de a vă teme că pierdeți ceva undeva. Știi că nu poți sta pe toate scaunele, așa că de ce să încerci?

Sfatul spațiului: nu mai urmăriți obiective fantomă.

♊ Pești
Este timpul să porniți la drum și să aduceți cu dumneavoastră măcar câteva impresii luminoase în metropola cenușie. Ne așteaptă o iarnă lungă, iar încălzirea sufletului nu trebuie uitată. Seara puteți petrece ceva timp cu cei dragi, cum ar fi să ieșiți în oraș împreună.

Un sfat cosmic: sufletul tău cere o experiență.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button