Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 20 noiembrie 2022. Este timpul să renunțăm la măști

♈ Berbec
Vedetele vă recomandă să vă dați jos mantia invizibilității și să vă arătați adevărata persoană. Ți-ai reprimat prea mult timp dorința de a fi tu însuți, așa că astăzi este ziua în care trebuie să începi. Odihniți-vă și scufundați-vă într-un abis de pace și liniște.

Sfat cosmic: Este timpul să renunțăm la măști.

Taur.
Prefă-te că jocul este partea cea mai grea și cu siguranță vei ieși învingător. Ați mai abordat o problemă complicată înainte, așa că răspunsul este chiar acolo. Urmează-ți instinctul și ai încredere în inima ta.

Sfat cosmic: Intuiția ta nu te minte.

♊ Gemeni
Înainte de a obține ceva, trebuie să renunți la ceva. Universul vă cere să acordați atenție sănătății, pe care o sacrificați pentru a vă atinge obiectivele. Este acest joc merită lumânarea? Marea întrebare.

Sfatul cosmic: nu-ți sacrifica sănătatea pentru carieră.

♋ Rac
Este o călătorie mult mai plăcută decât o oprire finală, nu-i așa? Stelele te urmăresc atât de atent, încât știu de mult timp cât de mult te străduiești. Și cei din jurul tău o pot vedea. Dar nu pierdeți cele mai importante lucruri, urmărind lucruri mediocre.

Sfat cosmic: calea este cea care contează.

♌ Leu
Dacă v-ați gândit să deveniți neglijent, acum este momentul să o faceți. Este un weekend în care îți poți face sute de selfie-uri cu cei mai buni prieteni, poți face o scenă doar pentru că așa vrei tu și poți pleca acasă cu un zâmbet uriaș pe față.

Sfat cosmic: distrează-te cât mai mult.

♍ Fecioară.
Astrele recomandă să-ți faci ordine în minte prin meditație sau alte practici care aduc echilibru. Dacă nu vă concentrați, începeți un jurnal sau rezolvați lucrurile cu un psiholog calificat.

Sfat cosmic: trebuie să-ți faci ordine în cap.

♎ Balanță.
Nu te lăsa ghidat de logică, fă alegeri cu inima astăzi. Întâlnirile importante, achizițiile mari și, în general, toate afacerile este mai bine să le amâni pentru săptămâna viitoare. Dar astăzi ar trebui să vă acordați o pauză.

Sfat cosmic: Acordă-ți o pauză și respiră.

♏ Scorpion
Nu vă izolați de cei care încearcă să vă ajute și să vă ofere sprijinul de care aveți nevoie. Puneți-vă capul pe umărul cuiva în care aveți încredere și începeți să delegați responsabilități fără să vă dați toată lumea peste cap.

Sfat cosmic: nu refuza ajutorul celor din jur.

♐ Săgetător.
Faci o treabă foarte bună, serios. Stelele sunt mândre de felul în care te-ai descurcat în această săptămână, așa că merită să sărbătorești întreaga afacere și să-ți odihnești sufletul.

Sfat cosmic: odihnește-ți sufletul.

♑ Capricorn
Cheile vechi nu deschid uși noi. Așadar, dacă vă simțiți blocat în vreun fel, luați în considerare schimbarea tacticii atât pe plan personal, cât și profesional. Dacă vă rătăciți, cereți sfatul celor înțelepți și experimentați.

Sfat cosmic: cheile vechi nu deschid uși noi.

♒ Vărsător.
Există momente în care nimic nu are sens. Suntem copleșiți de dorința de a ne muta, dar nu știm cum să ieșim din rutina în care ne aflăm. Este important să ne amintim astăzi că catalizatorul tău de creștere este cunoașterea ta.

Sfat cosmic: puterea ta este cunoașterea ta.

♊ Pești.
Aveți o legătură puternică cu cei dragi și nu ar trebui să îi neglijați. Universul vă cere atenția astăzi, pentru a-i surprinde. La urma urmei, uneori e mai frumos să dai decât să primești, nu?

Sfat cosmic: acordați atenție celor dragi.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button