Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 21 noiembrie 2022. Balanță, ești pregătit pentru o relație care te va înălța

♈ Berbec.
Există multe trăsături interesante în caracterul tău, iar mediocritatea nu este una dintre ele. Ar trebui să te dovedești cel mai strălucitor și mai îndrăzneț. Fiți excesiv de vorbăreț, vorbiți deschis atunci când este important, contestați sistemul, luați locul altcuiva și enervați-i pe cei care se simt amenințați de prezența dumneavoastră.

Sfat cosmic: ia-ți locul.

♉ Taur.
Primiți acest moment în timp ca pe o pauză. Aceasta este un fel de virgulă în viața ta. Nu ai unde să fii. Nu ai unde să fii. Nu există obiective de atins. Sunteți exact acolo unde trebuie să fiți. Și este inevitabil să existe o continuare.

Sfat cosmic: ia o pauză.

♊ Gemeni.
Tot ceea ce aveți nevoie și doriți vă va găsi exact atunci când trebuie. Nu este nevoie să ne angajăm într-un joc de tragere de sfori. Nu este nevoie să repeți tragedia și să te convingi că totul lucrează împotriva ta. Acordă-ți o șansă să crezi imposibilul și să ai încredere în ceea ce se întâmplă.

Sfat cosmic: tot ceea ce îți dorești te va găsi.

♋ Rac
Universul are un mare simț al umorului. Uneori îți dă exact ceea ce ai cerut și exact în modul în care ai cerut-o pentru a-ți da o lecție dură. Respectați ceea ce vi se oferă în acest moment ca pe o oportunitate.

Sfat cosmic: totul se întâmplă cu un motiv.

♌ Leu
Nu vă așteptați la o bătaie pe spate de fiecare dată când evitați problemele sau încălcați stereotipurile. Sau atunci când faceți un pas îndrăzneț sau mergeți pe o cale necunoscută. Deveniți un războinic care are curajul de a se arăta, de a-și asculta inima și de a-și trăi viața la maxim, în ciuda riscurilor pe care le implică.

Sfat cosmic: trăiește viața la maxim.

♍ Fecioară
Iubirea ta este un medicament. Iubirea ta vindecă sufletele rănite și îi liniștește pe cei care au suferit în acest joc crud. Lasă-ți compasiunea să devină puterea ta, nu slăbiciunea ta. Împărtășește-ți inima mare cu cei care merită cu adevărat un loc lângă tine.

Sfat cosmic: reciprocitatea este cheia succesului.

♎ Balanță.
Puteți vedea clar de ce a trebuit să scoateți buruienile din grădină. Puteți vedea clar de ce a trebuit să renunțați la o relație în care nu v-ați simțit reciproc. Persoana de lângă tine este cu adevărat demnă de dragostea ta.

Sfat cosmic: Ești pregătit pentru o relație care te va înălța.

♏ Scorpion.
Este ușor să te încurci într-o rețea de responsabilități. Este ușor să fii atât de prins în „ar trebui” și „responsabilități” încât uiți cum te poți bucura de moment. Luați-vă un moment pentru a vă examina și pentru a vă pune toate întrebările corecte. Trebuie să găsești un echilibru între tine și ceilalți.

Sfat cosmic: e timpul să vă puneți întrebările corecte.

♐ Săgetător.
Poate că nu-ți cauți sufletul pereche. Poate că nu vreți să vă lăsați dus de val. Ascultă-te pe tine însuți. Verificați unde vă aflați și ce vă doriți. Poate că vă aflați în locul nepotrivit, cu persoana nepotrivită.

Sfat cosmic: definește ce cauți.

♑ Capricorn
Și ce dacă vă despărțiți? Nu este vina ta că traiectoria vieții tale te-a dus în locuri diferite. Nu este momentul să fii trist în această luni mohorâtă de noiembrie: meriți să iubești și să fii iubit.

Sfat cosmic: ascultă-ți intuiția.

♒ Vărsător.
Lasă trecutul în trecut și întoarce-te la momentul prezent. Când vine vorba de relațiile tale, înlocuiește frica cu credința. Credeți că ați ales această relație din viața dumneavoastră cu un motiv. Sunteți gata să vă scufundați mai adânc.

Sfat cosmic: permiteți-vă să experimentați intimitatea.

♊ Pești.
Sunteți la un punct de cotitură în călătoria dumneavoastră. Nevoia dumneavoastră de independență este primordială. În plan profesional, acest lucru ar putea însemna să părăsiți organizația din care faceți parte și să demisionați după bunul plac sau să găsiți un program de lucru flexibil. S-ar putea să găsiți în sfârșit curajul de a vă urma visul de mult visat și să vă mutați. Totul este în mâinile dumneavoastră.

Sfat cosmic: Te străduiești pentru libertate.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button