Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 22 noiembrie 2022. Vărsător, meriți acea mare iubire!

♈ Berbec
Dacă te-ai gândit să te transformi în „ciocârlie”, merită să adopți o nouă rutină săptămâna aceasta! Dacă sunteți unul dintre acei oameni care se simt agitați dimineața și nu pot suporta gândul de a face exerciții fizice imediat, încercați yoga ușoară. Luați în considerare posibilitatea de a vă inspira din lumea virtuală. De asemenea, astrele vă sfătuiesc să aveți mai multă grijă de sănătate și să renunțați, cel puțin temporar, la mâncarea și obiceiurile de tip junk food.

Un sfat cosmic: Descoperiți bucuriile unei dimineți timpurii.

Taur.
Uneori trebuie să dansezi singur. Uneori trebuie să renunți la ideea despre cine ești și cum ar trebui să arate viața ta. În loc să încercați să vă rezolvați emoțiile în mod logic, dați-vă permisiunea de a coborî în întuneric.

Sfat cosmic: Este timpul să îți explorezi partea de umbră a personalității tale.

♊ Gemeni.
Dacă ceva nu are sens, este pentru că nu ar trebui să aibă. Este timpul pentru o curățenie majoră. Universul îndepărtează din existența voastră tot ceea ce vă împiedică să vă dezvoltați. În loc să vă opuneți procesului de transformare, supuneți-vă acestuia.

Sfat cosmic: Universul se oferă să vă facă o curățenie majoră.

♋ Rac
Ești nostalgic după vremurile petrecute împreună. Ești nostalgic după momentele de bucurie. Ajungeți la vechii prieteni dacă simțiți că de asta aveți nevoie.

Sfat cosmic: Întoarce-te la vechii prieteni care îți aduc mereu un zâmbet pe față.

♌ Leu
Există multe motive pentru care profesorii de yoga recomandă meditația. Concentrarea și tăcerea ne ajută să ne conectăm cu noi înșine la un nivel mai profund. Relaxați-vă și renunțați la fluxul rapid al acestei lumi nebunești.

Sfat cosmic: nu te mai gândi la lucrurile mărunte.

♍ Fecioară.
Sunteți recunoscător universului chiar și pentru experiențele care amenințau să vă despartă. Acum înțelegeți că totul se întâmpla pentru dumneavoastră. Înțelegeți că ați fost protejat. Transformați otrava separării în băutura divină a experienței și mergeți mai departe.

Sfat cosmic: deschide-ți inima sălbatică.

♎ Balanță.
Dar omida nu știe ce o așteaptă și cum va arăta viața ei peste doar câteva luni. Dar este bine să ai o anumită perspectivă. Știi că te afli în mijlocul unui frumos proces de metamorfoză. Cufundați-vă în muncă și nu respingeți mâna de ajutor care vă va fi oferită.

Sfatul cosmic: continuă să mergi înainte.

♏ Scorpion.
Universul vă dă de ceva vreme toate semnele de care aveți nevoie. Nu vă așteptați la o intervenție radicală. Dar ar trebui cu siguranță să ascultați și să acționați. Finalizarea este de obicei sinonimă cu durerea. Este un lucru bun că ai tot sprijinul de care ai nevoie.

Sfat cosmic: uneori trebuie să faci tu toată treaba murdară.

♐ Săgetător.
E timpul să vă dați jos mantia invizibilității. Este timpul să te arăți ca fiind cea mai strălucitoare și mai îndrăzneață versiune a ta. Ceva ne spune că ești pe cale să devii cea mai populară persoană din jur, și pe bună dreptate. Persoanele care lucrează pe cont propriu pot primi o ofertă profitabilă, iar unii Săgetători au șansa de a-și îmbunătăți situația financiară.

Sfat cosmic: Este timpul să îți sincronizezi punctele forte cu ceilalți.

♑ Capricorn.
Dar nu este vorba atât de mult despre momente iconice. Este vorba despre victoriile de zi cu zi, astăzi. Eforturile voastre nu sunt în zadar și, pe măsură ce înaintați, semănați semințele schimbării. Priviți fiecare provocare ca pe o oportunitate de a învăța și de a crește.

Sfat cosmic: Este timpul să sărbătorim victoriile de zi cu zi.

♒ Vărsător.
Meritați să fiți cu cineva care vă face să vă simțiți văzută și ascultată. Meriți să fii cu cineva care te face să te simți cel mai magic. Universul este de partea ta și te ajută să găsești acea persoană cu care vei găsi fericirea de durată.

Sfat cosmic: meriți acea mare iubire.

♊ Pești.
Ai chef să te duci la faliment astăzi. Să mergi la cumpărături și să investești în lucruri care îți aduc mereu un zâmbet pe față. Sfat: asigurați-vă că puneți deoparte niște bani pentru viitor.

Sfat cosmic: Meritați să cheltuiți pentru voi înșivă.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button