Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
ACTUALITATE

Război în Ucraina – Ziua 272: Premierul britanic la Kiev promite să consolideze apărarea aeriană a Ucrainei: 125 de tunuri antiaeriene

Prim-ministrul Rishi Sunak a confirmat, în timpul primei sale vizite la Kiev, că Marea Britanie va consolida apărarea aeriană a Ucrainei. Premierul britanic a declarat acest lucru în timpul unei întrevederi cu președintele Volodimir Zelenski, a relatat European Pravda.

„Într-un moment în care forțele armate ucrainene resping cu succes trupele rusești la sol, civilii sunt bombardați brutal din aer”, a declarat Sunak.

Pachetul major de apărare aeriană, în valoare de 50 de milioane de lire sterline, va avea ca scop „protejarea civililor ucraineni și a infrastructurii naționale critice de barajul intens de lovituri rusești”.

Acesta constă în 125 de tunuri antiaeriene și tehnologie pentru a contracara dronele mortale iraniene, inclusiv zeci de radare și capacități de război cu drone.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button