Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 24 noiembrie 2022. Pești, tu ești creatorul realității tale

♈ Berbec
Te simți cea mai cochetă persoană. Aveți chef să vă faceți sute de selfie-uri și să trimiteți SMS-uri obiectelor dorite toată ziua. Asigură-te doar că nu te atașezi prea mult în acest proces. Sunt șanse ca ei să pară sexy, doar pentru că vor să se poarte ocazional pentru moment.

Sfat cosmic: ar trebui să fii mai aventuros.

♉ Taur.
Dacă vechile metode nu mai funcționează, înseamnă că și-au atins scopul. Faceți un efort conștient de a vă extinde cercul social și de a cunoaște oameni noi, chiar dacă inițial nu par a fi „ai voștri”.

Sfat cosmic: lărgește-ți cercul social.

Gemeni.
Este posibil ca în ultima vreme să vă fi îngrijit atât de mult de alții încât vă simțiți adesea epuizat și ca și cum ați fi invizibil. Luați-vă un moment pentru a înțelege de unde vine dorința arzătoare de a juca rolul de salvamar.

Sfat cosmic: luptați împotriva impulsului de a pune un plasture pe toată lumea.

♋ Rac
Simți că viața ta este blocată. Se simte că nu a fost ziua ta, săptămâna ta, luna ta sau chiar anul tău. Dar poate că așa te protejează Universul, în loc să te pedepsească. Fiți atenți la ceea ce arată semnele și la toate căile care vi se deschid astăzi.

Sfat cosmic: fiți atenți la semne.

♌ Leu
Aveți un loc bun în viață și doriți să construiți o relație semnificativă cu cineva care este la fel de dornic să se dezvolte ca și dumneavoastră. În loc să joci acest joc, fii sincer cu cei din jurul tău.

Sfat cosmic: dezvăluie-ți cărțile.

♍ Fecioară.
Putem continua să „ne lăsăm purtați de val” la nesfârșit sau putem rămâne fermi, să ne exprimăm dorințele și să cerem ca nevoile noastre să fie satisfăcute, chiar dacă la început pare inconfortabil. Nu cereți prea mult. Să știi că meriți să trăiești viața pe care ți-o dorești cu adevărat.

Sfat cosmic: cereți ca nevoile să vă fie satisfăcute.

„Destinul de Black Friday”: previziuni de tarot pentru săptămâna 21-27 noiembrie

♎ Balanță.
Este o zi pentru a rămâne sexy. Pune-ți ochelarii de soare preferați și privește cum viața ta prinde contur în cel mai misterios mod. Un portal al plăcerii și al jocului se deschide pentru tine: bucură-te de ziua de azi.

Sfat cosmic: E timpul să găsești cea mai sexy versiune a ta!

♏ Scorpion.
Ziua de astăzi te face să vrei să zbori departe de viața de zi cu zi. Este foarte probabil ca acest lucru să se întâmple. Se anunță o vacanță sau o călătorie de afaceri neașteptată la orizont. Dar nu este atât de simplu: într-o pauză de la mediul familiar, interesul tău pentru sexul opus se va aprinde, ceea ce ar putea duce la o aventură ușoară, de scurtă durată și „de unică folosință”.

Sfat cosmic: Călătoriile și romantismul vă așteaptă.

Horoscopul runic pentru săptămâna 21-27 noiembrie pentru toate semnele zodiacale

Săgetător.
La ce vă gândiți la prima oră dimineața și înainte de a adormi? Poate că ar fi mai bine să te împuternicești fără să știi cu lucruri care te interesează, în loc să îți alimentezi temerile și fricile. Universul lucrează peste program în această zi pentru a aduce în viața ta experiențe care te vor ajuta să te dezvolți.

Sfat cosmic: Aveți ocazia să vă intensificați jocul.

♑ Capricorn.
Ce primești? Ce vrei de la această relație. Depinde de tine astăzi să realizezi că a-ți pune aceste întrebări nu este egoist.

Sfat cosmic: e timpul să vă dați seama de valoarea voastră.

‘Coridorul întunecat’ nu a trecut: un astrolog numește trei dintre cele mai periculoase date din noiembrie

♒ Vărsător.
Cu toții vrem să fim văzuți și auziți. Cu toții ne dorim să fim iubiți și apreciați pentru ceea ce suntem. Dar în ce măsură ești dispus să te umilești pentru a fi iubit de cineva care nu ești? Gândiți-vă la asta.

Sfat cosmic: dați-vă jos măștile.

♊ Pești
Ce împuterniciți în mod conștient și inconștient? Astăzi, astrele vă reamintesc de puterea liberului arbitru, de puterea de a vă crea propria realitate. Luați-vă un moment pentru a vă gândi la modul în care doriți să schimbați unele experiențe mai puțin plăcute. Aveți suficientă putere pentru a vă schimba viața în bine.

Sfat cosmic: tu ești creatorul realității tale.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button