Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 25 noiembrie 2022. Balanță, ești pe drumul cel bun!

♈ Berbec
Chinezii cred că figurinele unei perechi de rațe mandarine așezate lângă pat atrag partenerul perfect. Dar, în cazul dumneavoastră, aceste metode simple nu sunt suficiente. Poți sacrifica un miel, poți pune flori, dar adevăratul sacrificiu pe care îl pui pe altarul iubirii poate fi mult mai mare decât poți prevedea.

Sfat cosmic: fă o ofrandă zeiței iubirii.

♉ Taur.
Cu cât te uiți mai mult la ceea ce au acumulat alții, cu atât vei fi mai nemulțumit. Întoarceți-vă conștiința la voi înșivă. Recunoaște că bogăția ta nu se măsoară în lucruri materiale.

Sfat cosmic: conștientizează-te pe tine însuți.

♊ Gemeni
Unii vă îndeamnă să „acționați ca și cum ar fi deja al vostru”. Dar să te prefaci până când o faci este ciudat și ridicol. Cu toate acestea, Săgetătorul va fi Cupidon pentru tine. Te așteaptă o aventură sau chiar o relație serioasă.

Sfat cosmic: Lucrurile sunt pe cale să se încingă.

♋ Rac
Lasă alte persoane să ia decizii în locul lor. Este exact ceea ce vă trebuie astăzi. Deveniți puțin „invizibil”, ignorați agitația și nu încercați să ajutați pe toată lumea. Ajută-te mai bine.

Sfat cosmic: recuperează-ți forțele.

♌ Leu
Dacă totul miroase, are un gust și se simte diferit, înseamnă că ar trebui să fie așa. Nimic din ceea ce trece prin focul alchimic nu rămâne niciodată la fel. Îmbrățișați noul sine. Acceptați această nouă realitate.

Sfat cosmic: e timpul să rescrieți scenariul.

♍ Fecioară.
Dacă conversația este tot ceea ce obțineți în acest moment, faceți o pauză, stați jos și analizați ce se întâmplă cu adevărat. Meritați să fiți alături de cineva care este la fel de dedicat ca și dumneavoastră și care promite să vă susțină chiar și în cele mai furtunoase momente.

Sfat cosmic: o realitate paralelă vă este disponibilă.

♎ Balanță.
Motivul pentru care ne agățăm de relații care ne fac să ne simțim mizerabil și de slujbe care ne secătuiesc rezervele este pentru că nu credem că putem face mai bine. Se pare că ar trebui să vă desfaceți degetele și să renunțați la rutina de care vă agățați atât de mult.

Sfat cosmic: ești pe drumul cel bun!

♏ Scorpion.
Nu trebuie să aveți tot planul în mână. Nimeni nu o face. Faceți primul pas spre necunoscut. Dar nu uitați: nu vă puteți schimba libertatea pentru o viață care arată bine doar pe hârtie.

Sfat cosmic: recâștigă-ți libertatea.

♐ Săgetător.
Vrei totul și vrei totul chiar acum. Îți dorești casa visurilor tale, o barcă și o duzină de câini drăguți. Nu ar trebui să te mulțumești cu mai puțin, dar va trebui să te pui mai întâi în ordine pe tine și relațiile cu ceilalți.

Sfat cosmic: le vrei pe toate deodată.

♑ Capricorn.
Schimbă-ți concentrarea, numără-ți succesele. Acest lucru vă va ajuta să vă dați seama că nu doar supraviețuiți, ci și prosperați și că soarta este și ea de partea dumneavoastră.

Sfat cosmic: numără-ți binecuvântările și înmulțește-le cu zece.

♒ Vărsător
Universul are un mare simț al umorului, nu-i așa? Tocmai când ești gata să pornești la drum, ea decide să-ți trimită o minge curbă. Există un singur mod de a rezolva această problemă. Râdeți în fața eșecului, pentru că doar bucuria sinceră vă ajută să trăiți.

Sfat cosmic: uneori trebuie doar să râzi.

♊ Pești
Deveniți una cu haosul. Dacă ceva nu are sens pentru tine în acest moment, să știi că este pentru că nu ar trebui să aibă sens. Fiți voi înșivă, dar țineți cont de starea dumneavoastră. Poate că ar trebui să consultați un medic.

Sfat cosmic: acordă atenție sănătății tale fizice și psihice.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button