Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
POLITICĂ

România susține pregătirea unor noi sancțiuni UE împotriva Rusiei

România este în favoarea pregătirii unui nou pachet de sancțiuni ale Uniunii Europene împotriva Rusiei.

Declarația a fost făcută de secretarul de stat pentru afaceri europene din cadrul Ministerului român de Externe, Daniela Gitman, în cadrul unei vizite la Kiev, la invitația vicepremierului pentru integrare europeană, Olga Ștefania.

„Avem nevoie de Ucraina pentru a câștiga acest război. Avem nevoie ca Ucraina să aibă un plan de redresare. Și trebuie să arătăm cooperare cu Ucraina, deoarece Ucraina face parte din familia europeană și ar trebui să adere la UE imediat ce procesul de reformă va fi finalizat”, a spus Gitman.

Potrivit acesteia, poziția României față de Rusia rămâne fără echivoc: Bucureștiul vrea să continue presiunea asupra Moscovei și susține pregătirea unui nou pachet de sancțiuni din partea UE.

Gitman a subliniat că România își menține angajamentele de a sprijini refugiații ucraineni, precum și de a facilita transportul de cereale din Ucraina din porturile blocate.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button