HOROSCOP

Trei semne zodiacale care trebuie să renunțe astăzi la întâlnirile romantice

Astăzi, 25 noiembrie, întâlnirile romantice sunt dezirabile pentru toate semnele zodiacale, dar trei dintre ele ar trebui evitate cu totul.

Berbec (21.03 – 20.04)
Berbecul va fi posedat de iritabilitate, care – dacă, desigur, reprezentanții semnului nu-și vor stăpâni emoțiile – poate rezolva chiar și cele mai durabile și de lungă durată relații. Și pentru că acestor reprezentanți ai semnului nu le place să se lase conduși de regulile decenței și într-o astfel de stare, de regulă, tună și fulgeră, de la comunicare – mai ales cu cei pe care îi apreciază – e mai bine să renunțe.

Fecioară (22.08 – 23.09)
Fecioara va fi predispusă la cicăleli mărunte în această zi și ar putea înfuria chiar și cea mai calmă și echilibrată persoană. Un iubit, din păcate, nu va fi o excepție pentru reprezentanții semnului – îl vor hărțui la fel de bine ca și ceilalți. Este foarte posibil ca, în consecință, să se gândească dacă ar trebui să-și asocieze viața cu o astfel de persoană.

Vărsător (21.01 – 18.02)
Vărsătorii de astăzi vor fi pur și simplu într-o dispoziție proastă și, în astfel de cazuri, se consideră nevinovați de faptul că cineva nu a avut timp să se ascundă – toți, fără excepție, vor cădea sub zdrobire. Prin urmare, acei reprezentanți ai semnului, care apreciază oamenii apropiați și iubiți, astăzi trebuie să comunice cu ei cât mai puțin posibil – și cu siguranță nu pentru a numi întâlniri romantice.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button