HOROSCOP

Horoscop 26 noiembrie 2022. Săgetător, eliberează-ți capul și deschide-ți inima

♈ Berbec
Berbec, ia-o ușor, nu te grăbi. Privește mai atent și ascultă ce se întâmplă în interiorul tău. Nu vă agățați de trecut și de amintirile din el. Lasă trecutul să facă loc viitorului, Berbec. Poate că rezistența ta la circumstanțe te împiedică să observi ceva important care se află chiar în fața ta. Poate fi un loc de muncă, o persoană sau o idee.

Sfat cosmic: nu te împotrivi încercărilor Universului de a-ți corecta calea vieții!

♉ Taur.
Adevărul este că nu toată lumea va fi de acord cu tine până la capăt, Taur. Astăzi trebuie să te întorci și să te uiți la lucrurile, oamenii, locurile și gândurile care și-au îndeplinit deja scopul. Lasă-i să plece. Nu vă fie teamă să faceți acest lucru. Aveți încredere că veți avea întotdeauna sprijinul de care aveți nevoie din partea Universului.

Sfat cosmic: nu vă fie teamă să lăsați trecutul în urmă, Universul vă va sprijini întotdeauna.

Gemeni.
Gemeni, ascultă-ți mediul înconjurător! Nu le dați oamenilor șansa de a explica ce se întâmplă în inimile lor. De fapt, ei vă sunt profund loiali. Și întotdeauna au fost. Incapacitatea de a vorbi sincer despre ceva poate depinde de o mulțime de motive. Fă-ți o favoare, Gemeni, și fă-ți timp să vorbești deschis și sincer. Practicarea ascultării active este la fel de importantă ca și vorbitul despre toate lucrurile care vă deranjează.

Sfat cosmic: practicați ascultarea activă, este timpul să lăsați oamenii să-și spună părerea.

♋ Rac
Nu există un moment perfect pentru acțiune, Rac. Trebuie să ai încredere în vocea ta interioară și să fii pregătit să acționezi decisiv. Găsiți un echilibru între ceea ce faceți pentru distracție și ceea ce faceți pentru a plăti facturile. Amintiți-vă că lumea exterioară va încerca întotdeauna să vă distragă atenția de la ceea ce este important. Trebuie doar să te hotărăști care este prioritatea ta în acest moment și să te implici cu tot sufletul.

Sfat cosmic: Hobby-urile tale au nevoie de o atenție specială, acordă-le prioritate.

♌ Leu
Viața ta nu a fost menită să fie controlată – nici de tine, nici de altcineva. Scăpați de sentimentul fals de control. Ești acolo unde ar trebui să fii, Leo. Chiar acum intrați în fluxul de viață pregătit de univers. Astăzi trebuie să te uiți mai atent la tot ceea ce Universul te încurajează să faci. De asemenea, fiți atenți la semnele sale. Stelele dau de înțeles că de aici încolo va fi din ce în ce mai bine!

Sfat cosmic: scapă de falsul sentiment de control, scufundă-te în flux!

♍ Fecioară.
Este timpul să nu te mai mulțumești cu lucruri mărunte, Fecioară. Este timpul să vă amintiți valoarea dumneavoastră și apoi să o înmulțiți cu trei. Există o realitate paralelă care vă este disponibilă chiar aici și acum. Credeți în imposibil și faceți un pas spre necunoscut, indiferent de orice rezistență. Ceva îmi spune că vei privi înapoi la deciziile tale de astăzi cu recunoștință.

Sfatul cosmic: fă un pas îndrăzneț spre ceea ce te-a îngrozit cândva.

♎ Balanță.
Balanță, vă pliați din nou pe circumstanțe exterioare și pe alte persoane. Faci din nou ceea ce așteaptă alții de la tine, fără să iei în considerare propriile tale sentimente. Dar de unde vine acest model de comportament și de ce simțiți în mod constant nevoia de a vă adapta pentru a-i face pe ceilalți să se simtă confortabil? Începeți să abordați acest lucru mai conștient. Credeți-mă, aveți puterea și curajul de care aveți nevoie pentru a rupe acest cerc vicios.

Sfat cosmic: rupeți cercul vicios, e timpul să schimbați regulile jocului!

♏ Scorpion
Oops, Scorpionule, ai căzut din nou în vechea capcană, prins în mrejele propriilor tale gânduri. Universul vă reamintește: este mult mai simplu decât vă imaginați. Așadar, începeți un dialog cu persoana iubită și puneți-i întrebări directe. Ceva îmi spune că sunteți deja aproape de a răspunde la întrebările pe care le-ați acumulat.

Sfat cosmic: Vorbește cu persoana iubită în loc să îți pictezi imagini sumbre în minte.

♐ Săgetător.
În realitate, conflictul există doar în mintea ta, Săgetătorule. Conflictul este între cine ești și cine ți s-a spus să fii. Așa că relaxează-te un pic, bine? Uitați de „trebuie” și de „obligatoriu”. A trăi o viață autentică înseamnă să te lași să renaști în fiecare moment și să urmezi ceea ce inima ta crede că este corect. Procesul de a renunța la straturile de opinii ale altora poate părea descurajator la început. Aveți încredere că sunteți pregătiți pentru asta.

Sfat cosmic: eliberează-ți capul și deschide-ți inima, schimbarea te va încânta.

♑ Capricorn
Fericirea înseamnă mai mult decât banii din contul bancar sau like-urile de pe rețelele de socializare. Este vorba despre calitatea vieții tale, Capricorni. Este vorba despre lucrurile care vă aduc bucurie și vă dau un sens al scopului. Astăzi trebuie să fiți conștienți de toate lucrurile, oamenii și experiențele care dau frumusețe și grație vieții. Dacă este ceva pentru care vrei să-ți faci timp în această săptămână, îndrăznește să începi.

Sfat cosmic: îndrăznește să faci ceea ce te împinge inima să faci!

♒ Vărsător
Te-ai trezit înmărmurit de tine însuți! Astăzi este ziua perfectă pentru a emite vibrații pozitive și pentru a arăta tuturor cât de ușor este să fii una cu energia universului. Mai mult, s-ar putea să aveți nevoie de o schimbare majoră de garderobă. Vărsători, puneți-vă la încercare și încercați ceva nou. Dacă nu știi de unde să începi, inspiră-te de la bloggerițele de modă preferate.

Sfat cosmic: admiră cât de frumos răspândești vibrații pozitive în jurul tău.

♊ Pești
Momentul prezent este tot ce există. Și este ceea ce inima ta îți cere să îmbrățișezi astăzi. Nu vă faceți griji că aveți impresia că pierdeți ceva. Pești, faceți o baie fierbinte relaxantă și sunați un vechi prieten de care vă amintiți de ceva vreme. Universul ne sugerează că a sosit de mult timpul pentru o discuție sinceră.

Sfat cosmic: Nu vă faceți griji că pierdeți ceva.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button