Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
MOLDOVA

Macron promite sprijin pentru Republica Moldova, pentru a depăși consecințele atacurilor cu rachete rusești

Președintele francez Emmanuel Macron a promis sprijin Ucrainei și Republicii Moldova pentru a face față consecințelor atacurilor cu rachete rusești asupra infrastructurii civile ucrainene.

„Orice lovitură asupra infrastructurii civile este o crimă de război și nu ar trebui să rămână nepedepsită. Odată cu apropierea iernii, vom organiza o reuniune internațională la Paris, la 13 decembrie, pentru a sprijini Ucraina și a o ajuta să reziste și să aibă acces la energie. Nu vom uita Moldova, care se confruntă și ea cu întreruperi de energie și apă”, a scris Macron.

Reamintim că, după atacurile cu rachete rusești asupra Ucrainei din 23 noiembrie, Moldova, care depinde și ea de sistemul energetic ucrainean, a rămas parțial fără alimentare cu energie electrică. În cea mai mare parte a țării, nu a fost lumină timp de o oră până la câteva ore, inclusiv în Transnistria. Troleibuzele, semafoarele, bancomatele și magazinele nu au funcționat.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button