Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
HOROSCOP

Horoscop 27 noiembrie 2022. Vărsător, nu te compara cu alții!

Astăzi, 27 noiembrie, Luna în creștere se află în Capricorn. Astrele îți cer să fii blând cu tine însuți, să nu asculți de sfaturile invidioșilor și să te odihnești. V-ați hotărât deja unde mergeți?

Berbec.
Nu lăsați temerile să vă învingă. Chiar acum cedezi în fața vocii liniștite din capul tău care îți spune că nu vei ajunge niciodată în vârf, dar nu vei reuși. Astrele vă sfătuiesc să vă reveniți și să nu cădeți într-o apatie nemăsurată.

Sfat cosmic: nu lăsa temerile să te afecteze.

Taur.
Să trăiești aici și acum, fără să te gândești la consecințe, este exact ceea ce ai nevoie în acest moment. Încetinește pentru o clipă, contemplă frumosul și concentrează-te doar pe vibrațiile pozitive. Universul te sprijină dacă cedezi în fața dorințelor tale.

Sfat cosmic: trăiește aici și acum.

Gemeni
În acest weekend ai nevoie de mai multă luminozitate și strălucire. Petreceți mai mult timp cu cei care vă fac copilul interior să se simtă în siguranță. Un moment bun pentru a vă muta cu o persoană iubită sau pentru a întemeia o familie.

Sfat cosmic: Ai nevoie de mai multă ușurință și luminozitate.

Rac
Sunteți pe drumul cel bun. Nu urmați absolut toate sfaturile, chiar dacă le primiți de la persoane înțelepte și experimentate. La urma urmei, este destinul tău și numai tu ai puterea de a-ți determina viitorul.

Sfat cosmic: doar tu ai putere asupra viitorului tău.

Leu
Universul este complicele tău în lunga ta călătorie. Mai mult, lucrează peste program pentru a vă oferi tot ceea ce ați cerut și chiar mai mult. Principalul lucru este să vă concentrați asupra scopului final și să nu vă lăsați distras de banalități.

Un sfat cosmic: nu te agăța de lucruri mărunte și neplăcute.

Fecioară
Este timpul să dezvăluiți adevărul: este timpul să vedeți lucrurile așa cum sunt, nu așa cum ați vrea să fie. Aceeași forță care ți-a trimis lecția îți va trimite și instrumentele de care ai nevoie pentru a naviga în circumstanțele actuale.

Sfat cosmic: spuneți lucrurilor pe nume.

Navigație ușoară după o călătorie în off-roading. Horoscop chinezesc pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie

Balanță.
Astrele vă îndreaptă atenția spre sănătate și liniște sufletească. În acest weekend merită să acordați timp persoanei iubite: cumpărați un bibelou drăguț, faceți o plimbare într-o companie plăcută sau chiar faceți o mică excursie. O meritați.

Un sfat cosmic: Ai câștigat o binemeritată odihnă.

Scorpion.
Sunteți deja cine vreți să fiți, iar toate resursele de care aveți nevoie pentru a prospera sunt deja în mâinile dumneavoastră. Tot ce trebuie să faci este să deschizi ochii. Priviți cum ați crescut și realizați că toate provocările au fost deja depășite la un moment dat.

Sfat cosmic: aveți tot ce vă trebuie pentru a începe să prosperați.

Săgetător.
Nu-ți reține eul interior: stelele îți strigă literalmente să renunți la toate măștile. Lasă dragostea și romantismul să intre în viața ta și atunci totul se va pune la locul lui și puzzle-ul care nu a reușit mult timp să se unească va deveni în sfârșit întreg.

Sfat cosmic: lasă iubirea să intre în viața ta.

Capricorn
În acest weekend, merită să spui da la tot ceea ce îți cere sufletul tău irepresibil. Ai chef de petrecere și dans? Dă-i drumul și petrece în cea mai bună toaletă pe care o poți aduna din garderoba ta. Vrei să fii singur cu tine însuți și să-ți recuperezi resursele? Permiteți-vă să vă relaxați acasă, în timp ce vă întindeți pe canapea.

Sfat cosmic: Spune da la tot ce-ți dorește inima.

Vărsător
Te supraestimezi, te uiți în urmă la alții și crezi în mod eronat că ai ales un drum greșit. Nu-i ascultați pe cei care vă invidiază și mergeți înainte cu capul sus. Universul anunță o perioadă de mari schimbări pentru voi.

Sfat cosmic: Nu te compara cu alții.

Pești.
Energia pe care o emanați cu un scop măreț vă va face un magnet pentru toate lucrurile bune. Călătoria și mișcarea își au locul în acest weekend. Chiar dacă aveți un program încărcat, asigurați-vă că vă rezervați timp pentru aventuri solo.

Sfat spațial: Este timpul să faceți o călătorie.

Puteţi urmări ştirile 10TV.RO şi pe Facebook!

Comentează

Back to top button